- 22,158
- 11,427
- 113
Yasin ağabey bundan sonra korumam altindasin
2K ya gelelim dost 200 e ilk rolcu sen olursun işine yararsa uyelik varsa baywin ile devam edersin. Baywin hesap hiç uğraşmayalım şimdi kanaatimce.200 e 500 veriyor 5k yap cek 700 ü 5k yapican iste 2 boyle kupon yeter![]()
2 de ben olayım ağabey iznin varsa2K ya gelelim dost 200 e ilk rolcu sen olursun işine yararsa uyelik varsa baywin ile devam edersin. Baywin hesap hiç uğraşmayalım şimdi kanaatimce.
He hesap yoksa ayri ok2K ya gelelim dost 200 e ilk rolcu sen olursun işine yararsa uyelik varsa baywin ile devam edersin. Baywin hesap hiç uğraşmayalım şimdi kanaatimce.
Yasin komutanindan İzin kağıdını al öyle gel nizamiyeden çıkamazsın yoksa2 de ben olayım ağabey iznin varsa
Futbol gelsin basket e bir bak dost güzel bir 2. Adım daha yapalim bitirelimHe hesap yoksa ayri ok
3 cyber mac var daha ne olsunFutbol gelsin basket e bir bak dost güzel bir 2. Adım daha yapalim bitirelim
Ahahaha 🤣 cyber 2. Bahsi de alip kazanırsak rekor kırarız dost3 cyber mac var daha ne olsun![]()
Baskette bultende yokki gol gelene kadar baslamazsa tek care cyberAhahaha 🤣 cyber 2. Bahsi de alip kazanırsak rekor kırarız dost
Dogru dersin dost iyice bakayım şu cyber baremlerine de iniş kalkış sayilari önemliBaskette bultende yokki gol gelene kadar baslamazsa tek care cyber
Bak dost sen çözmüşsündür bunlariDogru dersin dost iyice bakayım şu cyber baremlerine de iniş kalkış sayilari önemli
HmmmmYasin komutanindan İzin kağıdını al öyle gel nizamiyeden çıkamazsın yoksa
Bol sans@yasyn55 dosta teşekkürlerimi sunuyorum.
Gelirse konu içinden 2 dosta 200 roll bakiyesi.
Başlıyorum birazdan.
Üstüne yatmissin kuponun altında kaldiKupon nerde @Malatyali44
Bende diyorum niye belim ağrıyorÜstüne yatmissin kuponun altında kaldi
Futbola bak 1.14 yatacak mi simdiÜstüne yatmissin kuponun altında kaldi