- 21,880
- 18,048
- 113
En kötü 1 gol gelir diye düşünüyorum endiselenmedim halen zaman var diye 🤣Futbola bak 1.14 yatacak mi simdi![]()
En kötü 1 gol gelir diye düşünüyorum endiselenmedim halen zaman var diye 🤣Futbola bak 1.14 yatacak mi simdi![]()
Nerde kupon dost kendimi kesecem şimdi 😅😅🤣🤣En kötü 1 gol gelir diye düşünüyorum endiselenmedim halen zaman var diye 🤣
İlk yarıdan 2-0 oldu oran 1.10 lardaydi maçta 3. Golü bekliyoruz halen dostum gelmiş saydim ben onu bekliyoruz o yüzden 🤣Nerde kupon dost kendimi kesecem şimdi 😅😅🤣🤣
Yaşlılık işte dost ...İlk yarıdan 2-0 oldu oran 1.10 lardaydi maçta 3. Golü bekliyoruz halen gelmiş saydim ben onu bekliyoruz o yüzden 🤣
Yok Zuckerberg kendisiBu @yasyn55 kim aga elon falan mı 🤔
Zuckuyor muYok Zuckerberg kendisi
Kendisini fazla arastirani Fucukluyor Haşimcim. Girme o taraklaraZuckuyor mu
Tamam o zaman bu işin sonu mason locasına kadar gidecek anlaşıldı ben kurcalamıyimKendisini fazla arastirani Fucukluyor Haşimcim. Girme o taraklara
Dost 1.14 ten yatarsa bu kupon ben de yatagi serer yatarım.Futbola bak 1.14 yatacak mi simdi![]()
Senin maça gol attıralım totemle bariDost 1.14 ten yatarsa bu kupon ben de yatagi serer yatarım.
Şu anki ruh halim maça karşı
40. Dakikaya kadar 2 gol sonrası yok. 1.10 orandan yatıyorum resmenUlan şu takımlar varya ömür çürütür ömür..
Sağlık olsun güzel insan ...Bitti ne desem az gelir