- 21,880
- 18,048
- 113
Bunların karı olduğuna bakmadan oynamışım dost. Yoksa caiz değil oynamazdim hayattaKarilara iyi okuyamadın zarar gitti güzelim 500 kağıt4 paket uzun parliment ederdi
Bunların karı olduğuna bakmadan oynamışım dost. Yoksa caiz değil oynamazdim hayattaKarilara iyi okuyamadın zarar gitti güzelim 500 kağıt4 paket uzun parliment ederdi
En güzeli seninki zaten dostForumdayim sürekli ama olaylara vakıf degilim bildiğin gibi yap herkes kendine yakışanı yapar
Hosbulduk abi hadi dağıtıma geçelimVay sen hoş gelmişsen benim babam
Eyvallah dost mucize olmaz ise gelmeyecek gibi kusura bakma başaramadık tekrar teşekkür ederim bu arada zarif düşüncen için.Forumdayim sürekli ama olaylara vakıf degilim bildiğin gibi yap herkes kendine yakışanı yapar
Bol şans elhamdülillah
Ne kusuru usta ben tamamen karşılıksız attım biliyorsun irade senin sıkıntı yok 🫡Eyvallah dost mucize olmaz ise gelmeyecek gibi kusura bakma başaramadık tekrar teşekkür ederim bu arada zarif düşüncen için.
Atam bu tüpçü kayıp bonusu vermiyormuyduBol şans elhamdülillah
Sağdilar dost bizi yine dağıtacak mevlit şekeri bırakmadılar bizeHosbulduk abi hadi dağıtıma geçelim
Ne zaman emmi ne zamanSağdilar dost bizi yine dağıtacak mevlit şekeri bırakmadılar bize
Hocam cahillik var mıydıAtam bu tüpçü kayıp bonusu vermiyormuydu
Hem de Kara olanından var ben deHocam cahillik var mıydı
Tüpçü yenbulaşmandan anladım puhauaHem de Kara olanından var ben de
Yok oynadigim 2 siteye baktım harbiden 1k altı kabul etmediler. Tüpçü den 1k alip frebeet vardı aklımda lanet tek maçtan çift sayıdan yattık atamTüpçü yenbulaşmandan anladım puhaua
Tek mac neden hocam pauah
Tek mac bile kayip oluyor biz ölmüşüz harbiden agliyanimiz yok@Shellac baskanim tüm müdahalelere rağmen kuponu kayıp ettik. Geçmiş olsun. Kilit vurabilirsiniz buraya.
Bizim gibi tek tabanca adamlar kombine yapmaz tekte atlet donu bırakır çıkar dost. Sağlık olsunTek mac bile kayip oluyor biz ölmüşüz harbiden agliyanimiz yok