- 15,932
- 13,150
- 113
Yok benim de yuzum gulerse basip gidecem o yuzdenKoltuğumda gözün vardı demek satayım sana 500 e
Yok benim de yuzum gulerse basip gidecem o yuzdenKoltuğumda gözün vardı demek satayım sana 500 e
Ziya da öyle diyordu askere gitmeden önceYok benim de yuzum gulerse basip gidecem o yuzden
Ziya gibisini gormedim su an okuyup siritiyordur enisyeZiya da öyle diyordu askere gitmeden önce
Aynen çok sever beni takip eder hep parayı bulursak bir binlik atarız helalindenZiya gibisini gormedim su an okuyup siritiyordur enisye
Eniste ben ziyayi tekrwr buldugumdan buyana hergun binlik atiyor. Trk kardesim artik 😆Aynen çok sever beni takip eder hep parayı bulursak bir binlik atarız helalinden
Rolleri onun parayla yapıyon demek kiEniste ben ziyayi tekrwr buldugumdan buyana hergun binlik atiyor. Trk kardesim artik 😆
Yok yabu bizim rollere onun para yetismezRolleri onun parayla yapıyon demek ki
Bana hep aynı sinema enişte yazmadın ki ya varken yazsan herkese attık
Sende gizli zenginsin bitmek bilmiyor para merak etme bizde ki göz mandayı devirirYok yabu bizim rollere onun para yetismez
Keske enisteSende gizli zenginsin bitmek bilmiyor para merak etme bizde ki göz mandayı devirir
Mac yokki 3 te başlıyor maclar birazdan acarim dostum@Erhan2121 hani roll
Her yer maç kaynıyor şükret biraz.Mac yokki 3 te başlıyor maclar birazdan acarim dostum