Kupon nedostlar valencia mallık yapmaz insallah![]()
Kupon nedostlar valencia mallık yapmaz insallah![]()
Sen Real den korkdostlar valencia mallık yapmaz insallah![]()
Seni etiketlese sorun olmazdı sanırım calpyso yerineSendede ne calypol sevdası varmış hocakendi rolünde o başka rolde o
biz çıkalım sayfadan
rahatsız etmeyelim sizi
Yok yav 2 dk kalmış 5 farkla önde eşek değil yadostlar valencia mallık yapmaz insallah![]()
lizbon 2.5 alt, bayern kg var, valencia basket kazanir, zalgiris 175 altKupon ne
Bizi kimse etiketlemez dost korkmaSeni etiketlese sorun olmazdı sanırım calpyso yerine
Bazen 2 kelam laf edilmiyor hocam.Dostum 3 kuruşluk roll yapıyoruz maksat muhabbet bizimkisi aşırı parasal söylemler hoş değil. Kim alıyorsa alsın adam konumua yazdı bende girgirina takılıyorum. Calypso yu sevip sevmeyeceğim de ben bilirim kimseye sormama gerek yok diye düşünüyorum
Valencia tamamlizbon 2.5 alt, bayern kg var, valencia basket kazanir, zalgiris 175 alt
Mıhtara öncelik mı oluyor.Dedeniz muhtar mı
Burdan birine yardımın dokunduysa etiket gelir bu tayfa yardım eli uzatana yardım eli uzatan tayfaBizi kimse etiketlemez dost korkma![]()
Sadrazam varmi sülale de dicektim de diyemedimMıhtara öncelik mı oluyor.
Yok dost bizim kimseye faydamız olmadı uzaktan hic öyle birine benziyor muyum senceBurdan birine yardımın dokunduysa etiket gelir bu tayfa yardım eli uzatana yardım eli uzatan tayfa
Arsenal ms 1,5 üst 500 sende gropppBurdan birine yardımın dokunduysa etiket gelir bu tayfa yardım eli uzatana yardım eli uzatan tayfa
milona az önce uzaydan 3 lük denedi adamlar takmiyor maçı yoksa gg idiValencia tamam
Arsenal tamam
Real daha süre var belli olmaz
Zalgris gelmiş sadece şuan Real 1 gol lazim takibe geciyorum
Valencia tamam reale kaldın oda atarlizbon 2.5 alt, bayern kg var, valencia basket kazanir, zalgiris 175 alt
Yazıklar olsun bana mesajını görmemişim dostum hosgeldinYazıklar olsun
Damat İbrahim paşa sayılır mı. Sülale değil de mevki yakınSadrazam varmi sülale de dicektim de diyemedim
Real atacak izliyorum inşallah gelir ne diyeyimmilona az önce uzaydan 3 lük denedi adamlar takmiyor maçı yoksa gg idi