- 90,477
- 100,033
- 113
Adaş çayı da kaçak mı içiyorsunTaraftarium ben ordan izlicem puaha
Adaş çayı da kaçak mı içiyorsunTaraftarium ben ordan izlicem puaha
İmanın ve kuponun kimde olduğunu Allah bilir biz yine de okuyalım.Hocam lucescu ölmüş ruhuna bi fatiha okusak gayrimuslimdir ama uygun mu?
Harf alayimNerde izlicez bumadrid macını
Yok be eniste arada bir nba izlerim futbolu artik izlemiyorum çünkü topu dikine süren oyuncu kalmadi sadece pasAdaş çayı da kaçak mı içiyorsun
Dike sürmelik top kalmadı diyon adaş helal olsunYok be eniste arada bir nba izlerim futbolu artik izlemiyorum çünkü topu dikine süren oyuncu kalmadi sadece pas
Eniste sen nasıl ban yemiyorum sozlerin hep bel alti ben 2 günde bir ban yiyorum halbuki temiz aile çocuğuyum sana torpil yapıyorlar herhal puahaDike sürmelik top kalmadı diyon adaş helal olsun
Ne dedik Adaş dikine sürmüyorlar dedin bende dike sürmelik top kalmamış dedim bunda ne var 🤣Eniste sen nasıl ban yemiyorum sozlerin hep bel alti ben 2 günde bir ban yiyorum halbuki temiz aile çocuğuyum sana torpil yapıyorlar herhal puaha
Profilin hakkını veriyorsun ne diim puahwNe dedik Adaş dikine sürmüyorlar dedin bende dike sürmelik top kalmamış dedim bunda ne var 🤣
Bol sans@Kemal34 dostun sunduğu Arif Efendi ile Rolle Doğru programı birazdan başlıyor.
Köy ahalisi toplanın başlıyoruz elhamdülillah.
Ekli dosyayı görüntüle 954571
Bol şans arif efendi sonu dağıtım olsun amin@Kemal34 dostun sunduğu Arif Efendi ile Rolle Doğru programı birazdan başlıyor.
Köy ahalisi toplanın başlıyoruz elhamdülillah.
Ekli dosyayı görüntüle 954571
Tabiki sabrin sonu selamet diye böyle aldık yoksa 2 dakikada sonuclanirdi kuponumuzMadrid devre arasinda geliriz hocam selamun aleykum
Gidip geliyor maç dayıcım sonu iyi biter inşallahHocam son bir kuvvetli nefes
Bol şans Arif efendimmmmGidip geliyor maç dayıcım sonu iyi biter inşallah
Her şekilde açık baremler çok deyisiyorGidip geliyor maç dayıcım sonu iyi biter inşallah
Hoş bulduk dostBol şans Arif efendimmmm
Dayım ben geldim 😁Her şekilde açık baremler çok deyisiyor
Şansımız varsa gelir fark 2Her şekilde açık baremler çok deyisiyor