- 21,880
- 18,048
- 113
2.5 mu 3.5 mu oynayalimHocam madrid macini izledim 4gol olacak macta 1 tane cikti. 2.5 ust uygundur
2.5 mu 3.5 mu oynayalimHocam madrid macini izledim 4gol olacak macta 1 tane cikti. 2.5 ust uygundur
O ne be dididiiOrganlardan sorumlu müdür yardımcısı
Hocam 3.5 oyna gelecekse boyle gelsin ins2.5 mu 3.5 mu oynayalim
la gardaşlar 30k gelecek gibi real atar mi yav 1 gol sadecelizbon 2.5 alt, münih kg var olur mu beyler. Gelirse 30k gelmezse soğuk su ( bir de valencia basket kazanır var ama kesin gözüyle bakıyorum ona)
Real Madrid Yener oyna tek celsede kapat konuyu2.5 mu 3.5 mu oynayalim
5k borç verirsen gelecek aya mutlaka öderimO zaman bana 5 k borcunu öde lütfen kan 🩸 çıkar (dmden kırışırız) 🤣🤣🤣
Atar Real merak etmela gardaşlar 30k gelecek gibi real atar mi yav 1 gol sadece
Hak hatır sorduk cevap neden vermedinHocam 3.5 oyna gelecekse boyle gelsin ins
Ikisi de cok kaçırdı ama real bos gecmezla gardaşlar 30k gelecek gibi real atar mi yav 1 gol sadece
Real atarda Lizbon maçı üst olurla gardaşlar 30k gelecek gibi real atar mi yav 1 gol sadece
Duasini alsaydin hocanin atardı şimdi 0-4 bile bitebilirla gardaşlar 30k gelecek gibi real atar mi yav 1 gol sadece
2.22.5 mu 3.5 mu oynayalim
İmkansızReal atarda Lizbon maçı üst olur
Real atamazsa direk elenmeli zaten . Kg olma ihtimali yuksekla gardaşlar 30k gelecek gibi real atar mi yav 1 gol sadece
Yav apocum parani oldgu yerdr halhatiri kim ne yapsin. Para atacaksan cevap veririm yoksa yok dnsnsbHak hatır sorduk cevap neden vermedin
insallah kanka ama maçı izledim. Köy takımı gibi olmuş münih karşısındaAtar Real merak etme
Bol sans
Takılacak biri değilsin demek istemiş gülüp geçmişHak hatır sorduk cevap neden vermedin
2 3 kişiye 500 verirsen attiririz iman gücüyle 🤣la gardaşlar 30k gelecek gibi real atar mi yav 1 gol sadece