- 7,761
- 3,651
- 113
3 kişi 500 de anlaşalım 10 dk ya gol gelir hocamız da burdayken hazır cimri olma 🤣yav kanka 30k gelecekte 5500 bastik![]()
3 kişi 500 de anlaşalım 10 dk ya gol gelir hocamız da burdayken hazır cimri olma 🤣yav kanka 30k gelecekte 5500 bastik![]()
7 fatiha 7 ihlas okudumHoca dua edip santra sonrası gol aldi
2 dk da mi7 fatiha 7 ihlas okudum
kanka 31 bin küsür kupon 30 a kadar dağıtırım3 kişi 500 de anlaşalım 10 dk ya gol gelir hocamız da burdayken hazır cimri olma 🤣
Konuda seçeceğim ihtiyaç sahibi 3 ehli sünnet dosta zekatini verirsen konumda yazmaya devam edebilirsin dost.yav kanka 30k gelecekte 5500 bastik![]()
Bu lafinla birlikte birazdan real atar ! 😁kanka 31 bin küsür kupon 30 a kadar dağıtırım
Sen yine de hocadan dua iste 0-4 e yol göründükanka 31 bin küsür kupon 30 a kadar dağıtırım
Nereden bildin konuda herkes ermeye başladı ya hakkHoca dua edip santra sonrası gol aldi
1k ya 1d da hatim2 dk da mi
zaten o yüzden bolll keseden salliyorum kanka gelmezSen yine de hocadan dua iste 0-4 e yol göründü
Tabii yi açtım gol oldu . Dedim hoca iyi uflemisNereden bildin konuda herkes ermeye başladı ya hakk
Ben kaçıncı sıradayımAdamı dağıtım yapmaya ikna ettim 1 benim 2 kişi daha seçin siz 🤣
2.tahirAdamı dağıtım yapmaya ikna ettim 1 benim 2 kişi daha seçin siz 🤣
Haklı hakkindir 😁Adamı dağıtım yapmaya ikna ettim 1 benim 2 kişi daha seçin siz 🤣
Bol şansların olsun@Kemal34 dostun sunduğu Arif Efendi ile Rolle Doğru programı birazdan başlıyor.
Köy ahalisi toplanın başlıyoruz elhamdülillah.
Ekli dosyayı görüntüle 954571