- 2,631
- 1,447
- 113
param olsa 10k real bir daha atara girerdim agaa be bellingam fark yarattı
Viniciusa irkcilik gunah olmaktan cikmistir. Arif hocamGelmezse calipso suçludur, gelirse de Arif Efendinin hikmetidir. Bunu halka yayın.
Dm kapalı senin kusurati nasıl yapalım bak gol geldi 😄param olsa 10k real bir daha atara girerdim agaa be bellingam fark yarattı
Dedim bozma izliyorum diyeparam olsa 10k real bir daha atara girerdim agaa be bellingam fark yarattı
Hayırlı olsun sanada kardeşimparam olsa 10k real bir daha atara girerdim agaa be bellingam fark yarattı
kanka lizbon maçı 2.5 alt o daha gelecekte kupon yatacakta parayı çekeceğez deDm kapalı senin kusurati nasıl yapalım bak gol geldi 😄
Gene hayra yordu kumari şimdi Arsenal 3 olacakHayırlı olsun sanada kardeşim
bol kazançlarkanka lizbon maçı 2.5 alt o daha gelecekte kupon yatacakta parayı çekeceğez de![]()
Ona irkcilik caizdir.Viniciusa irkcilik gunah olmaktan cikmistir. Arif hocam
Lizbon alt zaten garanti o sabaha kadar burdayiz 😄kanka lizbon maçı 2.5 alt o daha gelecekte kupon yatacakta parayı çekeceğez de![]()
1 saat surmezkanka lizbon maçı 2.5 alt o daha gelecekte kupon yatacakta parayı çekeceğez de![]()
Aynen karaLizbon alt zaten garanti o sabaha kadar burdayiz 😄
2 olsun bizim cihanda kazansın 3 olmasınGene hayra yordu kumari şimdi Arsenal 3 olacak
özelden rezz aldım senjLizbon alt zaten garanti o sabaha kadar burdayiz 😄
Rezz al beni kanka kötü bişey değildir inşallah 🤣özelden rezz aldım senj
RezZ nedirözelden rezz aldım senj