- 12,398
- 6,508
- 113
7 oran dedi izliyorum hala😅 maç yeniden başlasa yine kazanamaz dep 1-3Git Avusturya voleybol ligi uzmanı alışverişini Avusturya dan yap gel 😂
7 oran dedi izliyorum hala😅 maç yeniden başlasa yine kazanamaz dep 1-3Git Avusturya voleybol ligi uzmanı alışverişini Avusturya dan yap gel 😂
Patlamış mısırlı izleyen arkadaş vardı nerde o acaba roll çatışması izlemek istiyorum diyen kimdi kiKavga çıkacak vaziyet alin
En son ben atmisimdir o zaman sana benimde em aon başarılı rolünde başkan Obama idiEn son roll den ödül aldığımda obama başkandi herhalde iaiq😁😀😁😀
gülüyorum kanka gel gül sıkıntı yok@joafelix ne oldu komik olan ne söyle beraber gülelim
Dm kutum ikasbet var sadece son 1 ay oda vermiyor artık 😆😀😆😀😆😀😆Şimdi aratiyorum geçmişten baronizm dm at mesajları yagiyo önüme kankacim bunlar chat gpt ile mi yapılmış 😝😝😂😂
Neye göre veriy onlar sostDm kutum ikasbet var sadece son 1 ay oda vermiyor artık 😆😀😆😀😆😀😆
Bilmem mamoste gelir şimdi balkon konuşması yapar beyler emeginize sağlık ben dmden iki dosta ukasirim der konu kapanır kavgaya mahal kalmazEeee noldu şimdi @Beşiktaş![]()
Cev dedi voleyboldan bı an anladığını düşündüm tamam mı ama zeki adam belli iyu blöf yapan salağa yatan biri 😂 ama yemezler ben yemem de yiyenler oldu 😂😂 sen nerden biliyosun 1-3 bastığını diye soran görduk7 oran dedi izliyorum hala😅 maç yeniden başlasa yine kazanamaz dep 1-3
Evet ve ben takip ettimMaşallah 9 saat roll mü olur
makarnacı senin kullanıcı ide bonus avcısı yazmışlar ne oluyor la o@joafelix ne oldu komik olan ne söyle beraber gülelim
Valla onu bende sordummakarnacı senin kullanıcı ide bonus avcısı yazmışlar ne oluyor la o![]()
İkas in forumdaki temsilcisi her ne zaman yazsam vermiyo canlı destek beni daha çok seviyo sanırım 😂😂😂Dm kutum ikasbet var sadece son 1 ay oda vermiyor artık 😆😀😆😀😆😀😆
Uygunluk yoktur diyor bana hep anlamadım bugünde en son 1 ay önce yatırım yapmışsın dedi bende anten 1 aydır ıstiyorum vermiyorsun dedimNeye göre veriy onlar sost
O zaman 5k hak ettin günlük yevmiye 5kEvet ve ben takip ettim![]()
turbo1985 var ben o sandım her yerde no bonustur çünkü merak ettim baktım sen cıkınca şaşırdımValla onu bende sordum
O site bana hiç rol yaptırmadı nasıl oluyor sizmi istiyorsunuz o mu gelip seçiyorİkas in forumdaki temsilcisi her ne zaman yazsam vermiyo canlı destek beni daha çok seviyo sanırım 😂😂😂
valla makarnacı degilde goygoycuyum ama senin üstenne makarnacı tanımam ben jsjsjsjmakarnacı senin kullanıcı ide bonus avcısı yazmışlar ne oluyor la o![]()
Ahahahaha 😂😂😂 iyiydi bu hacker olsam yazcak cok kişi var da 😅makarnacı senin kullanıcı ide bonus avcısı yazmışlar ne oluyor la o![]()
Tam tamına 8 saat mesai yaptık dostO zaman 5k hak ettin günlük yevmiye 5k