- 11,370
- 6,966
- 113
Millet rollere bak bende 2.5 üst aliyom 2.dk gol oluyor sonra mac 1.0 bitiyor aiq
Bilmiyorum ona bakacağızkazandık mı![]()
Seni yaziyodum da kalemin ucu kırıldı 😂😂😂Benimde yazdin mı![]()
Kısmet dostMillet rollere bak bende 2.5 üst aliyom 2.dk gol oluyor sonra mac 1.0 bitiyor aiq
Hayattaki sansizligim bundan güzel tarif edilemezSeni yaziyodum da kalemin ucu kırıldı 😂😂😂
Senden önce ben varımHayattaki sansizligim bundan güzel tarif edilemez![]()
Sende bı evrene kötü enerji saldigin imajı alıyorum buradaki kişiliğin şen şakrakta dışarda bir şeyler var sende sezimleyemedigim 🤔🤔😂Hayattaki sansizligim bundan güzel tarif edilemez![]()
Git Avusturya voleybol ligi uzmanı alışverişini Avusturya dan yap gel 😂alısveris listesini cıkarıyorum manavdayım bi dk beyler
Motorıun üstünde ki kızan sen misin 😁Sende bı evrene kötü enerji saldigin imajı alıyorum buradaki kişiliğin şen şakrakta dışarda bir şeyler var sende sezimleyemedigim 🤔🤔😂
Şimdi aratiyorum geçmişten baronizm dm at mesajları yagiyo önüme kankacim bunlar chat gpt ile mi yapılmış 😝😝😂😂En son roll den ödül aldığımda obama başkandi herhalde iaiq😁😀😁😀
Yok dost hamd olsun halimiz itten beter ama nesemiz yerinde o bari kalsın diye direniyoruzSende bı evrene kötü enerji saldigin imajı alıyorum buradaki kişiliğin şen şakrakta dışarda bir şeyler var sende sezimleyemedigim 🤔🤔😂
Hee o zamanlar kizandik üstünden 4 sene geçti 29 Luk kizaniz suanMotorıun üstünde ki kızan sen misin 😁