- 7,201
- 6,308
- 113
Sımsıkı yorganla saralım üşümesinBasın açıklaması geldi tüm ödül sıkı roll takipçisi karkar adlı arkadaşımıza verilecekmis 😂😂 tüm rollerde sımsıkı takip ettiği için bu ödülü almaya hak kazandı kendisini tebrik ediyoruz...
Sımsıkı yorganla saralım üşümesinBasın açıklaması geldi tüm ödül sıkı roll takipçisi karkar adlı arkadaşımıza verilecekmis 😂😂 tüm rollerde sımsıkı takip ettiği için bu ödülü almaya hak kazandı kendisini tebrik ediyoruz...
YokGaranti bankan var mı QR sadece orası kabul ediyo
Vize çıkartıyor da olabilirler en yakın sınırdan topuk 🤔😂beyler adamlar parayı cekti pavyonda yiyor siz didişiyorsunuz ya ayıp valla
Hiç sorma onlarla munakasamiz olmuştu takip edenleri gormeyip dostlarina ulaşıyorlardi 😇Bi ara 5 li çete vardı forumda millet rolleri takip ederdi takip edenleri değil de kendi aralarında para gönderir alır verirlerdi allahtan gitmiş onlar 😆😀😆😀😆
Vekaleten buradayız dost dağıtım yapıyorum simdibeyler adamlar parayı cekti pavyonda yiyor siz didişiyorsunuz ya ayıp valla
Sen kaç aldın akqiqi onu söyle 😄😄😁Listede takip etmeyen biri varmı dost
Budur dostBeyler @Mamoste dost kazananları acikladi
katyushacaylex
karkar92
Devecibey
Dede213 bu arkadaslar bana iban atsinkar lutfen
kesene bereket dost.Budur dost
Kesene bereket dostBudur dost
Dost sen takip ettim ve kesinlikle de haklısın hatta djebbi de takip etti ancak kişi sayısı 4 birilerini ekleyenecegiz mecburen sana takip etmedin desem yalan olurKardeş en başından beri takip ediyorum dedenin sonradan geldiğini sen de biliyorsun bu listeyi yapıyorsun ne diyim
Kesene bereket dost şansın daim olsunBudur dost
Kardeş ne hak sahibisin ne adalet laf anlatma hak yiyerek aldığın paranı güzelce kullanDost sen takip ettim ve kesinlikle de haklısın hatta djebbi de takip etti ancak kişi sayısı 4 birilerini ekleyenecegiz mecburen sana takip etmedin desem yalan olur
Dedeyi çıkarın adamı alın madem arada en az 40-50 mesaj farkı varDost sen takip ettim ve kesinlikle de haklısın hatta djebbi de takip etti ancak kişi sayısı 4 birilerini ekleyenecegiz mecburen sana takip etmedin desem yalan olur