- 17,270
- 10,105
- 113
Kralxin yan çarına benziyorŞair burada ne anlatmak istiyor
Kralxin yan çarına benziyorŞair burada ne anlatmak istiyor
Ez bırçime nikli üye geldi aklıma 😂Kürtçe mi kanka bu
Sen kaç gün kaç saat nerdasınKralxin yan çarına benziyor
Çekim bekliyorduk maçlar bitince gönderdiler çekimiSen kaç gün kaç saat nerdasın
Kürtçe mi kanka bu
Kargo ile mi gönderdilerÇekim bekliyorduk maçlar bitince gönderdiler çekimi
PttKargo ile mi gönderdiler
Yatamıyorum bıktım dıyoKürtçe mi kanka bu
Afiyet olsun 😁😁Çekim bekliyorduk maçlar bitince gönderdiler çekimi
Kaybettin geldin kazansaydın sasirtacaktin beni Haşimim
Bu adam alkolik la bu adamın lafina güvenmeyinYatamıyorum bıktım dıyo
Svailice amazonlardanKürtçe mi kanka bu
Google Translate den mi çeviri yaptinYatamıyorum bıktım dıyo
İstemiyor beni ya kolombiyaya bir gol girdik 85de penaltı kaçırdıKaybettin geldin kazansaydın sasirtacaktin beni Haşimim
Suan elınde 3 tane farklı ıbanım varBu adam alkolik la bu adamın lafina güvenmeyin
Bir mamosteye attı onda da para siteye geçmedi😂Suan elınde 3 tane farklı ıbanım var
vallahi alkol bir ara cok ictim yaş ilerledikce okadar sacma gelmeye başladi ki ot için koko için bonz için en azindan adam akilli bir kafa yaşatirBu adam alkolik la bu adamın lafina güvenmeyin
Kim ne yapsın Naruto Haşimi, Arif Efendiyi köle pazarında satsalar 2 mandal vermezler bize. O yüzden üzülmeye değecek birsey yok bosver dost.İstemiyor beni ya kolombiyaya bir gol girdik 85de penaltı kaçırdı
Mamoste onu ezmıstırBir mamosteye attı onda da para siteye geçmedi😂
Üzülmedim ki zaten jojobete sinir oldum ta maçlar bittiği zaman gönderiyorlar parayı şerefsizler 🥸Kim ne yapsın Naruto Haşimi, Arif Efendiyi köle pazarında satsalar 2 mandal vermezler bize. O yüzden üzülmeye değecek birsey yok bosver dost.