- 48,705
- 53,259
- 113
Sn sn takip edip etiket atanları alacağım artıkEline sağlık ama sağırım bitti 🧐🤣
Sn sn takip edip etiket atanları alacağım artıkEline sağlık ama sağırım bitti 🧐🤣
Ciktikmi cikmadikmi neden ugrasalim meto 😎En guzelı etlıye sütlüye karısmadan komisyon sıstemı 😀
67 56 kuruSn sn takip edip etiket atanları alacağım artık
Şerefin var yarı yarıyaEn mantıklıaı ama yapmışken 2200 oran yap 600₺ bana at
Bugün alsaydın iyyidi daha kolay kolay saniye yazmam 🤣Sn sn takip edip etiket atanları alacağım artık
AdammŞerefin var yarı yarıya
Yani noel baba sana girer ama o kupon siteye girmez diyorsun bana meto tamam kardeş (regl)Bacadan noel babanın gırme olasılıgı daha yüksek bu gece öle diyeyim kanka sana sen anla
Bendede var la bıze ne düştüŞerefin var yarı yarıya
Helal böyle adamları tutuyoruz artık meto67 56 kuru
Snane be slk (yaş 16)Yani noel baba sana girer ama o kupon siteye girmez diyorsun bana meto tamam kardeş (regl)
Aldık ya kackere alalım laBugün alsaydın iyyidi daha kolay kolay saniye yazmam 🤣
Meto sen benim kara listemin en güzide yerindesinBendede var la bıze ne düştü
Ev boş desem kosarsın ama neyse bol şansMeto sen benim kara listemin en güzide yerindesin
Günde Min 3 maks 5 olmalı dostAldık ya kackere alalım la
Tabii pazar günü turnuva kazanınca her meto bey diyene bastın 100 doları bastın 100 doları bizide 100 dolara ev boş deyince gelir zannettin bizi yanlış tanımışsın kardeş 50 dolarada gelirdikEv boş desem kosarsın ama neyse bol şans
Yok artık lebrammmmGünde Min 3 maks 5 olmalı dost
Onumuzdekı turnuvars odaklanalımTabii pazar günü turnuva kazanınca her meto bey diyene bastın 100 doları bastın 100 doları bizide 100 dolara ev boş deyince gelir zannettin bizi yanlış tanımışsın kardeş 50 dolarada gelirdik
WjahshajahYok artık lebrammmm
O iş bendeeOnumuzdekı turnuvars odaklanalım
Her hafta aynı hikayeO iş bendee