- 19,359
- 21,830
- 113
Aynen Fps de sıkıntı yok görüntü kalitesi eskisinden kötü oldu güncelleştirme yapınca sürücüyüFPS de dedğilde görüntü kalitesinde mi düşüklük var
Aynen Fps de sıkıntı yok görüntü kalitesi eskisinden kötü oldu güncelleştirme yapınca sürücüyüFPS de dedğilde görüntü kalitesinde mi düşüklük var
Masaüstüne sağ tıkAynen Fps de sıkıntı yok görüntü kalitesi eskisinden kötü oldu güncelleştirme yapınca sürücüyü
Valla ne yapsam çözemedimDost 2 oyund aynı anda sorun varsa ekran kartı zarar görmüş olamaz
Bunu yapıp oyunu aç bi dostMasaüstüne sağ tık
NVIDIA Denetim Masası
Sol menü: 3D ayarlarının yönetilmesi
Sağ üst: Varsayılanlara geri yükle
Uygula
Saolasın dostum sabah deneyeyim ekran görüntüsü aldım uzandım şimdi yarın bakarım inş hallolur görüntü iyi olmayınca grafikler tst vermiyorMasaüstüne sağ tık
NVIDIA Denetim Masası
Sol menü: 3D ayarlarının yönetilmesi
Sağ üst: Varsayılanlara geri yükle
Uygula
Tamam olmzsa bana yaz dostum hallederiz bildiğimiz olaylrSaolasın dostum sabah deneyeyim ekran görüntüsü aldım uzandım şimdi yarın bakarım inş hallolur görüntü iyi olmayınca grafikler tst vermiyor
Odada uzandım şimdi dostum sabah hallederim telden takılıom şimdi uyku moduna girdim yavaştan akşam 2 saat ugraştım behnim çatladı sabah bakarımBunu yapıp oyunu aç bi dost
Tamm dost haber edersinOdada uzandım şimdi dostum sabah hallederim telden takılıom şimdi uyku moduna girdim yavaştan akşam 2 saat ugraştım behnim çatladı sabah bakarım
Tamam dostum saolasın teşekkür ettimTamam olmzsa bana yaz dostum hallederiz bildiğimiz olaylr