- 6,129
- 5,173
- 113
Gerek yok sen al pırtSana cekılıs cıktı
Gerek yok sen al pırtSana cekılıs cıktı
Zenginlik böyle bir şeyGerek yok sen al pırt
TsklerGerek yok sen al pırt
Tebrikler8 saat üzeri sürer 1.01 oran , bolşans reis
ödülüm hesabıma eklendi miTebrikler
Ödülün aferin almaktı kardeşim 8 saat önce yaptığıj tahmin kazandı Tebrikler aferinödülüm hesabıma eklendi mi
Ne saçmalıyorsun sen karaktektersiz herif. Bir kez rol parası atıp kazanırsan şu kadarı benim deyip birde geri isteme tenezzülünde mi bulunuyorsun. Ben sana kazanınca gereğini yaptım ve sonraki kazançlarımda senin karakterinin düzgün olmadığını anladığım için muhatap olmayı kestim ve bugün ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. 1 defa rol parası atıp kazanırsan yarısını alırım deyip kaybedince geri isteyecek kadar utanmaz adamla ben muhatap olmam. Birdaha etiket atma işine bak@Mülayim6060 3k alırken iyiydikardeş benim paramı yolla muhattaplığı keselim
+100 mulayım helalNe saçmalıyorsun sen karaktektersiz herif. Rol parası atıp kazanırsan şu kadarı benim deyip birde geri isteme tenezzülünde mi bulunuyorsun. Ben sana kazanınca gereğini yaptım ve sonraki kazançlarımda senin karakterinin düzgün olmadığını anladığım için muhatap olmayı kestim ve bugün ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. 1 defa rol parası atıp kazanırsan yarısını alırım deyip geri isteyecek kadar utanmaz adamla ben muhatap olmam. Birdaha etiket atma işine bak
Borç filan değil zamanında rol yap kazanırsan yarısını alırım demişti olmadı. Onun üzerine de buna 2 kez dönüş yaptım ha boş da geçmedim şanslı günümde. Ama karakteri bozuk olduğunu gördüm alakayı kestim bizde adam sarrafi olmuşuz doğru adım atmışiz bugün pisliğini döktü ortayaBorç değilse verdiğin paranın peşine düşmek hoş değil. Borç ise de karşı tafın yaptığımız
Hakketen sende abarttın dost. Yani borc değilse verdiğin bu kadar kendini düşürmene gerek yok. Adam düşünüp güzellik yapmıyorsa zorlama boşver
Dostum ben bakmadım dağıtım işine. Birdakine birdakine kazanç olursa bakarız telafi ederizTamam dost @Mülayim6060 dost kendi kontenjanindan alırdı bizi demekki durum iyi değil neyse artik
Sıkıntı yok dost yazdılar zaten senin yapmadini şansın yanında olsunDostum ben bakmadım dağıtım işine. Birdakine birdakine kazanç olursa bakarız telafi ederiz
Parasızlıktan sağa sola saldırıyor işte bu herif güvenilmez adamın teki zaten paralı adamı görünce dm den hemen damlar kanka maç verim nasıl kazandın üç beş bişeyler ateşleyebilir misin vs vs böyle kaç kere bana da dm atmıslıgı var utanmadan sıkılmadan yazar bu bi kere atmış ya o yüzde sasırmadımNe saçmalıyorsun sen karaktektersiz herif. Bir kez rol parası atıp kazanırsan şu kadarı benim deyip birde geri isteme tenezzülünde mi bulunuyorsun. Ben sana kazanınca gereğini yaptım ve sonraki kazançlarımda senin karakterinin düzgün olmadığını anladığım için muhatap olmayı kestim ve bugün ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. 1 defa rol parası atıp kazanırsan yarısını alırım deyip kaybedince geri isteyecek kadar utanmaz adamla ben muhatap olmam. Birdaha etiket atma işine bak
Me diyeyim ki dost. Keşke direk özelden çözebilseydiniz. Tatsız ve gereksiz bir durum dallanıp budaklandıBorç filan değil zamanında rol yap kazanırsan yarısını alırım demişti olmadı. Onun üzerine de buna 2 kez dönüş yaptım ha boş da geçmedim şanslı günümde. Ama karakteri bozuk olduğunu gördüm alakayı kestim bizde adam sarrafi olmuşuz doğru adım atmışiz bugün pisliğini döktü ortaya
Enes adamdir 💣💣💣💣💣💣Borç filan değil zamanında rol yap kazanırsan yarısını alırım demişti olmadı. Onun üzerine de buna 2 kez dönüş yaptım ha boş da geçmedim şanslı günümde. Ama karakteri bozuk olduğunu gördüm alakayı kestim bizde adam sarrafi olmuşuz doğru adım atmışiz bugün pisliğini döktü ortaya
Katıksız adam çok forumda dost bugünden sonra çoğu kişiyi yoksaymak gerekecekParasızlıktan sağa sola saldırıyor işte bu herif güvenilmez adamın teki zaten paralı adamı görünce dm den hemen damlar kanka maç verim nasıl kazandın üç beş bişeyler ateşleyebilir misin vs vs böyle kaç kere bana da dm atmıslıgı var utanmadan sıkılmadan yazar bu bi kere atmış ya o yüzde sasırmadım
Yaw ne borcu dostum aradan 1 yıl geçti kazanmış şunu katla bölüşelim diye attı kazanamadık. Üzerine ben buna 2 kez destek de attım attığım miktarı beğenmedi birdaha attım ve o an alakayı kestim halen o an muhabbeti bitirdiğimin farkında değil arkadaş 😀Peki usta bu olay tam olarak ne zaman gerçekleşti. Senin mülayime 3 k muhabbetini uzun zaman önceden biliyorum. Niye o zaman sıcağı sıcağına konuşmadın bu konuyu kendisiyle de şu an parasız kalıp krize girince para istiyorsun. Sen senin attığın parayı ben bunu atıyorum ama kazanırsak yarı yarıya diye ya da bir yüzdelik koyup da mı attın, yoksa gönlümden koptu al takıl diye mi attın, eğer ki al takıl diye attıysan, şimdi yakasına yapışma hakkın yok. Bir daha alışverişe girmezsin olur biter. Hee bana kalsaydı eğer sen bana 3 k atsan ben o parayı 50 k yapsam sana ordan attığından fazlasını paslardım senin paran uğurlu geldi diye yalan değil ama atmayanı da suçlayıp param da param diye milleti darlayamayız. Sonuçta borç vermemişsin anladığım kadarıyla. Bol şans.
Ya senin Türkçeni yerim ne güzel kelimeler kullanıyorsun pauahMe diyeyim ki dost. Keşke direk özelden çözebilseydiniz. Tatsız ve gereksiz bir durum dallanıp budaklandı
işine bak dm atıp para isterken iyiydi parayı tutturunca da 500tl atıp seni hatırlayamadım diyorsun ne iş ?Ne saçmalıyorsun sen karaktektersiz herif. Bir kez rol parası atıp kazanırsan şu kadarı benim deyip birde geri isteme tenezzülünde mi bulunuyorsun. Ben sana kazanınca gereğini yaptım ve sonraki kazançlarımda senin karakterinin düzgün olmadığını anladığım için muhatap olmayı kestim ve bugün ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. 1 defa rol parası atıp kazanırsan yarısını alırım deyip kaybedince geri isteyecek kadar utanmaz adamla ben muhatap olmam. Birdaha etiket atma işine bak
Mardinli ökkeşMe diyeyim ki dost. Keşke direk özelden çözebilseydiniz. Tatsız ve gereksiz bir durum dallanıp budaklandı
Aradan 1 yıl geçmiş diyor 1 ocakta gönderdim parayı yalancıya bak ulan madem öyle atarsın 1850 daha yoluna bakarsınYaw ne borcu dostum aradan 1 yıl geçti kazanmış şunu katla bölüşelim diye attı kazanamadık. Üzerine ben buna 2 kez destek de attım attığım miktarı beğenmedi birdaha attım ve o an alakayı kestim halen bunun farkında değil arkadaş 😀