- 49,330
- 54,138
- 113
Saydım bugün 2 kişiyi bundan sonra mecbur ole yapacamBu insanlara el kaldırmaya değmez yoksaymak en iyisi
Saydım bugün 2 kişiyi bundan sonra mecbur ole yapacamBu insanlara el kaldırmaya değmez yoksaymak en iyisi
Misal 25inde kullandık sonra değiştirsek arkenden açılır mı limit vardır bı üç kağıt varsa sen bilirsin10 20 25 sen fatura kesim tarihini degistirebiliyrousn 3 ayda 1
Yok 25 inde alırsın ondan sonra ayin 10 unu yaparsın ama 3 ayda bir değişiyor 15 gün sonra tekrar hakkin yenilenir ben her 3 ayda bir ole yapıyorum dostMisal 25inde kullandık sonra değiştirsek arkenden açılır mı limit vardır bı üç kağıt varsa sen bilirsin
Kusuruma bakma anlamadım dost ben 25inde kullancam ertesi gün değiştirsem paycell limitim erken açılır mıYok 25 inde alırsın ondan sonra ayin 10 unu yaparsın ama 3 ayda bir değişiyor 15 gün sonra tekrar hakkin yenilenir ben her 3 ayda bir ole yapıyorum dost
3 ayda bir tarihi değiştirme hakkın var diyorKusuruma bakma anlamadım dost ben 25inde kullancam ertesi gün değiştirsem paycell limitim erken açılır mı
Dost onu anladım ama limit nezaman yenileniyor3 ayda bir tarihi değiştirme hakkın var diyor
Ayin 10 nu yaparsın ayın 10 nurdan tekrar limit verilir dostKusuruma bakma anlamadım dost ben 25inde kullancam ertesi gün değiştirsem paycell limitim erken açılır mı
Fatura kesim tarihi ne zaman sa o zaman dostDost onu anladım ama limit nezaman yenileniyor
Heh şimdi tamam ozaman ben 25inde limiti kullanayım ertesi gün tarihi 10u yapayım bunu bilmiyordum iyi bak 1 ay beklemicemAyin 10 nu yaparsın ayın 10 nurdan tekrar limit verilir dost
Hicbirsey anlamadim benim gibi cahile bole sorumu sorulur @Losers e sor o bilir puhaa@Erhan2121 sana bişey danışacam
Ge force Rtx 4060 Ti
Ekran kartım var Masaüstü oyuncu pc topladıydım daha önce
Sürücü güncelleştirme yaptım Ge force nvdia dan oyunların grafiklerinde değişme oldu kötü anlamda bunu nasıl çözerim
Oyunu silip tekrar kursam düzelirmi
10ından 10unq işte dostDost onu anladım ama limit nezaman yenileniyor
Cok şükür anladın aynen oleHeh şimdi tamam ozaman ben 25inde limiti kullanayım ertesi gün tarihi 10u yapayım bunu bilmiyordum iyi bak 1 ay beklemicem
Oyunu silip yüklemek işe yaramaz oyun ismi ne@Erhan2121 sana bişey danışacam
Ge force Rtx 4060 Ti
Ekran kartım var Masaüstü oyuncu pc topladıydım daha önce
Sürücü güncelleştirme yaptım Ge force nvdia dan oyunların grafiklerinde değişme oldu kötü anlamda bunu nasıl çözerim
Oyunu silip tekrar kursam düzelirmi
Ona NBA de başka bişeyden anlamıyor puahha@Losers Dostum aynı soruyu sana sorayım ozaman erhana soru sorcana git dayak ye daha iyi 😆😆
Mountblade ve God of war bu 2 oyunda da grafikler kötü olduOyunu silip yüklemek işe yaramaz oyun ismi ne
FPS de dedğilde görüntü kalitesinde mi düşüklük varMountblade ve God of war bu 2 oyunda da grafikler kötü oldu
Ne yapmak lazım acaba ekran kartımı zarar gördüki
Dost 2 oyund aynı anda sorun varsa ekran kartı zarar görmüş olamazMountblade ve God of war bu 2 oyunda da grafikler kötü oldu
Ne yapmak lazım acaba ekran kartımı zarar gördüki