- 4,377
- 2,481
- 113
Arsenal iy 1.5 ust 😀Kusurati bir maça bastım doğru tahmin edene ekstra ödül![]()
Arsenal iy 1.5 ust 😀Kusurati bir maça bastım doğru tahmin edene ekstra ödül![]()
Camila rosotello tenis maçı diyorumKusurati bir maça bastım doğru tahmin edene ekstra ödül![]()
Dost gerek var mı böyle heyecanlara bize yaz özelden maçı söyleyelim yabancı ya gitmesinKusurati bir maça bastım doğru tahmin edene ekstra ödül![]()
Biz gordugumuz maci tahmin edemiyoz gormedigimiz nasil tahmin etcez eniste 😂😂Dost gerek var mı böyle heyecanlara bize yaz özelden maçı söyleyelim yabancı ya gitmesin
Adam sayısal gibi bilen olmayınca devretti 😂😂😂😂Şu ana kadar doğru tahmin gelmedi
Ödül kasada kalacak![]()
50 bin nedir keskin dayinin 50 spinine denk geliyo 😂😂😂Enişte de 50 bin olmadan kırısmaz zamanında eniştenin pastadan yemek isteyenler oldu @Penaltı hatırlar damarlarına kadar çizili pasta yaptırdım afiyetle yediler
Luka mitrut maçıŞu ana kadar doğru tahmin gelmedi
Ödül kasada kalacak![]()
Kolombiyada birine cikar o zaman e sayisal oynayan birine 😀Adam sayısal gibi bilen olmayınca devretti 😂😂😂😂
Suan 80 bin oldumu kumar paramda olur borçlarda biter kafamız rahatlar dede 1000 de 5 betten max winde yeter dost 7500050 bin nedir keskin dayinin 50 spinine denk geliyo 😂😂😂
Atmiyo namussus 2 x den baskaSuan 80 bin oldumu kumar paramda olur borçlarda biter kafamız rahatlar dede 1000 de 5 betten max winde yeter dost 75000
1000 x yakaladık ama son 3 spinde 1900 lira verdi 1 bete avq sahtekarlarıAtmiyo namussus 2 x den baska
Sen betcodan mi oynuyosun son zamanlarda1000 x yakaladık ama son 3 spinde 1900 lira verdi 1 bete avq sahtekarları
Ben milyon alacağım yerlere para yatırırım çünkü belli olmuyor bazen bin atıyorum 20 bin oluyo yüksek betten devam ediyorum kazayla 500 bin falan olursa parayı alırım şüphem olmazSen betcodan mi oynuyosun son zamanlarda