- 5,025
- 1,229
- 113
Tskler
Eski günlerine dön bir an önce reis böyle olmuyor 😄Aynen haklısın günde 50 tane buna benzer konu açılıyor artik hazır cvp yazıyorum pauaha
30 mayıs atarsa 6 dost çok az kaldıEski günlerine dön bir an önce reis böyle olmuyor 😄
İyi reis ilk kupon kazancinda bizi görürsün bende 11 Mayıs'ta seni görürüm Deveci adama vermeden şimdiden yerimi alayım 🤣30 mayıs atarsa 6 dost çok az kaldı
Sohbete çevirmeyelim konuyu !İyi reis ilk kupon kazancinda bizi görürsün bende 11 Mayıs'ta seni görürüm Deveci adama vermeden şimdiden yerimi alayım 🤣
Üyelik vardır seninİp dior herkese üye olmayin
Ben aldım kardeş ulan fenerli burda bile yapı var diyon ahahagagaİp dior herkese üye olmayin
Bi kazanalım dost buraya kupon atıyoruz kaybederken bile millett dm atiyor kazanırsak zatsn dağıtım yaparizİyi reis ilk kupon kazancinda bizi görürsün bende 11 Mayıs'ta seni görürüm Deveci adama vermeden şimdiden yerimi alayım 🤣
Biz olduk birden çok üyeliğiniz var diyor it aslında ilk defa duyuyorum sitenin ismini ava çıkmışlarBurayada uyemisim yazıklar olsun pauha
Adam haklı boş yapmaBen aldım kardeş ulan fenerli burda bile yapı var diyon ahahagaga
Yapı Kredi herhalde hesap biz Garanticiyiz 😂🤣Ben aldım kardeş ulan fenerli burda bile yapı var diyon ahahagaga