- 45,441
- 28,761
- 113
İşin saçma tarafı maç öncesi yazmak zorunluAga salla 4 maç birini canlıdan imkansız 50 orana bas kaybetsin Çek
İşin saçma tarafı maç öncesi yazmak zorunluAga salla 4 maç birini canlıdan imkansız 50 orana bas kaybetsin Çek
Kazanç sınırı yoksa neden açıkta bırakmıyor freebeti saçmalıkAga salla 4 maç birini canlıdan imkansız 50 orana bas kaybetsin Çek
Sen yaz 4 maç öğlenden yat uyu kanka al 2 asamaliya yarın cekersinİşin saçma tarafı maç öncesi yazmak zorunlu
Aaa doğruİşin saçma tarafı maç öncesi yazmak zorunlu
Oynama parayı böyle senaryo hep kaybettirir kanka 1500 yarın kan yapar belkiBunu oynadık diye bahane bulmazlar umarım yarına kaldı bu çekim Ekli dosyayı görüntüle 307167
Dost neden ana parami oynuyorum ben . İki kez oynamışım zaten orayı anlamıyorum . Dursun ana para . Yarın çekerizAaa doğruo sıkıntı işte. Bence anaparanı 0.5 üst bi maça bas öğlenden bekle frenlerinde mö salla kupon yoksa onlara PC olur
İhtiyacım var zaten oynamamOynama parayı böyle senaryo hep kaybettirir kanka 1500 yarın kan yapar belki
Bolsans dostBunu oynadık diye bahane bulmazlar umarım yarına kaldı bu çekim Ekli dosyayı görüntüle 307167
Ah dost ah şu etkinlik paralarını biriktirsen yeni bir telefon alırdın ama fatura bile odemiyorsunPara lazım abi napalım fakir lik diz boyu fatura lar sırada bekliyor yarın hat kapanacak 🤣
Olsun da yarın çek dost biz sponsor tercihinde yanlışlık yapmisiz sana verseydik şimdi çekim bekliyorduk deseneBunu oynadık diye bahane bulmazlar umarım yarına kaldı bu çekim Ekli dosyayı görüntüle 307167