- 42,573
- 43,575
- 113
Enişte dm kapatmışİki güne kumar siker yazcam
Çok şey değişmiş 20 günde 🤣
Enişte dm kapatmışİki güne kumar siker yazcam
Hiç dikkat etmedim teşekkürler dost sende hg bayadir göremiyorum seni 😂Adamın 2 ay önce durumda kumar herşeydir yazıyordu şimdi kumar bitirir yazıyor dost
Kimse yzmıyo zaten dostEnişte dm kapatmış
Hb eksik olma dost arada bi bakıyom kaçıyomHiç dikkat etmedim teşekkürler dost sende hg bayadir göremiyorum seni 😂
Arada bı selamda ver dost ✌Hb eksik olma dost arada bi bakıyom kaçıyom![]()
Enişte hakan fidan gibi adam bir gün zengin birgün sigarası yok derin devlet mübarekEnişte dm kapatmış
Yalnızlık iyidir enişte boşverKimse yzmıyo zaten dost
Aw benim 31 yıldır kimse kutlamıyor senin doğum günün geçmedi la yazdiysim bı deftere du nbakamYalnızlık iyidir enişte boşver
32. Yaşımı ilk defa bi kişi bile kutlamadı. herkese siktir çekince böyle oluyor kumar yalnızlaştırıyor malum![]()
Doğum günün kutlu olsun dost atlasbetten 20 freebetini almayı unutmaYalnızlık iyidir enişte boşver
32. Yaşımı ilk defa bi kişi bile kutlamadı. herkese siktir çekince böyle oluyor kumar yalnızlaştırıyor malum![]()
NaberYalnızlık iyidir enişte boşver
Hep beraber heppy börtdey distinn.Doğum günün kutlu olsun dost atlasbetten 20 freebetini almayı unutma
İyi dost sen nasılsın
7 şubattaydı dost aldık 10-15 sitedenDoğum günün kutlu olsun dost atlasbetten 20 freebetini almayı unutma
bol şans dostKazanırsak 2 kişiye dm den sigara