- 34,912
- 18,679
- 113
Puhahaha beni banlayan belki benim yarı yaşımda anca vardırBıdaha buyuklerıne saygısızlık yapma
Puhahaha beni banlayan belki benim yarı yaşımda anca vardırBıdaha buyuklerıne saygısızlık yapma
Bittimi la paran keske dun banin kalkmış olsaydi puahDün ikasbet şunu aldık ama çoğu geri gitti
![]()
Bi ara Banada sponsor olmuştuda. Dinlemeden etmeden ban atılması yanlışYok la sadece kuralları biliyoruz kurallarin dışına çıkmıyoruz e bide yıllardır burdayız alıştık artık bos yere banlanmanin anlami yok shellac tan 2 3 dafa hediye almistim zamanın da sahsen sigara param bile yoktu o dönemde ilaç gibi gelmişti ben şahsen shellaci seviyorum puaha
Kankan geldi kralPuhahaha beni banlayan belki benim yarı yaşımda anca vardır
Senin dassaklarin sag olsun bos verÖyle kral lafım meclisten dışarı ama forumda sağlam adam kalmadi
Muhasebeye cikmis la nerde bizde o şans puahaVecna cekısılı sana cıkmıs la ne sanslı adamsın alda paylasalım
Sitelere yatırım yoktu bı ikasbet e yatırım oluyordu 3k falan geri orada geri gittiBittimi la paran keske dun banin kalkmış olsaydi puah
Ban mevzusunu kapat artık bizde burda en az 5 6 defa ban yedik bitti gitti önümüze baklaim artik gerek yokSitelere yatırım yoktu bı ikasbet e yatırım oluyordu 3k falan geri orada geri gitti