- 4,398
- 2,928
- 113
ben alıstım artık 22 orandan ben tek maçta yattım 2 gün önce bi çılgın arkadasımız 132 oranda tek maçta yattı alıştım artık ben 😎 😎 😎Ya aşırı şanssızım dost valla olacak şey değil ya
ben alıstım artık 22 orandan ben tek maçta yattım 2 gün önce bi çılgın arkadasımız 132 oranda tek maçta yattı alıştım artık ben 😎 😎 😎Ya aşırı şanssızım dost valla olacak şey değil ya
Reis başka bir sitede format 3x45 diyorben alıstım artık 22 orandan ben tek maçta yattım 2 gün önce bi çılgın arkadasımız 132 oranda tek maçta yattı alıştım artık ben 😎 😎 😎
ben birsey diyimmi bu sitenin mac sonuclandırmamasından ben cok kıllandımReis başka bir sitede format 3x45 diyor
Birazdan lose der reisben birsey diyimmi bu sitenin mac sonuclandırmamasından ben cok kıllandım
Hayattaki şansım
biz yattık kupon gitti damon reis görünce kapatıcak konuyu. artık yeni kupon bakma zamanı 😎😎😎Maç 1 0 mi hala
yok meto dayı kayıp sonunda site sonuçlandırdı bunuda yapamadık 😎 😎 😎Bu mu kalmış sadece

Keşke öyle olsa dost
Kayıp demiş dost
yok o maçta bi bokluk oldu yani kavgamı çıktı ne oldu bilmiuoyorumda bu kadar üzün sürmesi anlayamadımKayıp demiş dost
Dost son golümdü ya kıyamet bile kopar normal biz bu hayata aç geldik aç gidicezyok o maçta bi bokluk oldu yani kavgamı çıktı ne oldu bilmiuoyorumda bu kadar üzün sürmesi anlayamadım
hocam sansızlık döner bunlar rahat ol sıkma canını daha nice kuponlar yapıcaz nice maçlara sövücez nice teknik direktörlerin içinden geçicez hayatın zevki bu üzme kıymetli canını 😎 😎 😎Dost son golümdü ya kıyamet bile kopar normal biz bu hayata aç geldik aç gidicez
Üzülüyorum dost o kadar borç var yani 60. Dakika 3.0 olan bir maçta anca benim kuponu görmeleri lazım ki gol atmasinlarhocam sansızlık döner bunlar rahat ol sıkma canını daha nice kuponlar yapıcaz nice maçlara sövücez nice teknik direktörlerin içinden geçicez hayatın zevki bu üzme kıymetli canını 😎 😎 😎