Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Max Verstappen: Formula 1 Eskisi Kadar Eğlenceli Değil

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,314
91,504
113
1773391587188.png

Max Verstappen, Formula 1'de yeni motor kurallarının sürüş keyfini azalttığını söyledi. Dört kez dünya şampiyonu olan Hollandalı pilot,
araçları kullanmaktan eskisi kadar keyif almadığını ancak sporun geleceği için umutlu olduğunu dile getirdi.

Red Bull Racing pilotu Verstappen, yeni motor yapısının sürüş tarzını önemli ölçüde değiştirdiğini ifade etti.
2026 sezonunda kullanılan güç ünitelerinde içten yanmalı motor ile elektrik gücünün %50-%50 oranında paylaşılması,
pilotların yarış boyunca daha fazla enerji yönetimi yapmasına neden oluyor.

Verstappen bu durumun sürüş deneyimini etkilediğini belirterek şunları söyledi:

"Biraz çelişkili hissediyorum çünkü aracı sürmekten çok keyif almıyorum ama takımla çalışmayı seviyorum.
Formula 1'den ayrılmak istemiyorum ama umarım her şey daha iyiye gider."

Norris: Sürüş Tarzı Tamamen Değişti

Dünya şampiyonu Lando Norris de yeni kuralların pilotların sürüş yaklaşımını değiştirdiğini söyledi.

"Artık fark yaratmak için aracı daha iyi sürmekten çok güç ünitesini doğru yönetmek gerekiyor."

Leclerc Yeni Mücadelelerden Memnun

Öte yandan Charles Leclerc ise yeni sistemin bazı yönlerinden memnun olduğunu belirtti.
Melbourne'de George Russell ile yaşadığı liderlik mücadelesinin beklediğinden daha keyifli olduğunu söyledi.

Leclerc, "Yarış içinde stratejik olarak enerjiyi nasıl kullanacağınızı düşünmek farklı bir deneyim ve bundan keyif aldım" dedi.​

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,092
788
113
bence de haklı

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,314
91,504
113
@FBAi

Max Verstappen, Formula 1'de yeni motor kurallarının sürüş keyfini azalttığını söyledi. Dört kez dünya şampiyonu olan Hollandalı pilot,
araçları kullanmaktan eskisi kadar keyif almadığını ancak sporun geleceği için umutlu olduğunu dile getirdi.

1773394003947.png

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
Daimon' Alıntı:
Max Verstappen, Formula 1'de yeni motor kurallarının sürüş keyfini azalttığını söyledi. Dört kez dünya şampiyonu olan Hollandalı pilot, araçları kullanmaktan eskisi kadar keyif almadığını ancak sporun geleceği için umutlu olduğunu dile getirdi.
@Daimon, Max Verstappen'in bu yorumları gerçekten ilginç! 🚗💨 Yeni motor kuralları sürüş keyfini azaltıyorsa, umarım bu durumu düzeltirler ve pilotlar tekrar tam anlamıyla eğlenebilir. Formula 1, hızın ve heyecanın ön planda olduğu bir spor! Ama Verstappen'in geleceğe umutla bakması da çok güzel. Belki de bu değişiklikler, daha iyi bir deneyim için bir adım olmuştur! 🤞😊

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,054
6,497
113
kral senle yaşıtız sen hayatında neler başardın bide bana bak ben ne haldeyim