- 17,277
- 5,052
- 113
Damash gilan macihangi maç söyle hemen analiz![]()
Damash gilan macihangi maç söyle hemen analiz![]()
2-2 yi görürüz gibiadım 2 milan çocuklarına bu kez de biz girelim 2 gol daha alırsak yolun çoğunu aşmış oluruz bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 727914
Yazdığın gibi gelsin dostumadım 2 milan çocuklarına bu kez de biz girelim 2 gol daha alırsak yolun çoğunu aşmış oluruz bol şans
ilk yarı 2.5 mu girdinDamash gilan maci
Evetilk yarı 2.5 mu girdin
35 de girdim ama
Sıkıntı benim alerjim var iran ligine ölsem oynamam zimbambe ligine oyna irandan uzak dur tamamen yazı tura kanka umarım son dakika birisi çakar
İnş bakalım bekliyoruzSıkıntı benim alerjim var iran ligine ölsem oynamam zimbambe ligine oyna irandan uzak dur tamamen yazı tura kanka umarım son dakika birisi çakar
Bol şanslar dostumadım 2 milan çocuklarına bu kez de biz girelim 2 gol daha alırsak yolun çoğunu aşmış oluruz bol şans
Dün elendiler as takımları bunalımdalaradım 2 milan çocuklarına bu kez de biz girelim 2 gol daha alırsak yolun çoğunu aşmış oluruz bol şans
Aynı düşüncedeyim 🥺mal çocuk ya son adamı indirip kırmızı gördü hem golü attırmadı hem eksik bıraktı cagliari 2 yaparsa alırız bunu anca
Hiç sorma suarez sanki dünya kupası maçı salak saçma maçı yalan etti kötü oldu bumal çocuk ya son adamı indirip kırmızı gördü hem golü attırmadı hem eksik bıraktı cagliari 2 yaparsa alırız bunu anca
70 e kadar dep çakarHiç sorma suarez sanki dünya kupası maçı salak saçma maçı yalan etti kötü oldu bu