- 24,879
- 10,959
- 113
Şanssızlık ama rulet bitirir dostAGA işde hep acelelikten 2340 olacaktı reala koyucaktım mis 4 kişiye 200 rol onlarda zaten belirliydi sen dost agam bide 2 kişi dahadı yok abi tuttu OROSPU sıyah attı
Şanssızlık ama rulet bitirir dostAGA işde hep acelelikten 2340 olacaktı reala koyucaktım mis 4 kişiye 200 rol onlarda zaten belirliydi sen dost agam bide 2 kişi dahadı yok abi tuttu OROSPU sıyah attı
Senin canın sağ olsun önce sen kazan sonrası teferruattır dostum bol şanslar
Düşünmen yeter akıllı oyna dost kurnaz ol sen av değilsin avcısın
Sagol agacım hep birlikte inşSenin canın sağ olsun önce sen kazan sonrası teferruattır dostum bol şanslar
Öyle öyle dogru agacım şu düz hesap muhabbeti bu aksam bitti bendeDüşünmen yeter akıllı oyna dost kurnaz ol sen av değilsin avcısın
Aynen öyle dost duygularına gafil olmaÖyle öyle dogru agacım şu düz hesap muhabbeti bu aksam bitti bende
1.10 dan yatan adam naberAynen öyle dost duygularına gafil olma
Öyle oluyor işte şans üzme kendini boşver bidahaki sefere kazanırsın inşallahUlan city 2-1 olmuş kafama sokayım 30 dan sonra girsem gene katlıyorum kasayı bassam harbiden avellik yaptık harbiden sike sürecek yok akıl yok bende awww neyse canlar şansınız bol olsun
Sağol brom senden1.10 dan yatan adam naber
La abim oynadı ben 1.10 a oynarmıuım aw1.10 dan yatan adam naber