Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Mefete Yanlış Transfer

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,024
2,770
113
Dostlarım hepinize teşekkür ederim uğraştınız bana bilgi verdiniz

Erpa'nın iletişimine ulaştım saat 9.00'da açılıyorlarmış saat 9'a kadar da aramıyormuş Bir de saat 9.00'da şansımı deneyeceğim biliyorum o para bana gelir ama uğraşmazsam çok geç gelir sonuçta yasal bir bankadan gönderildi

Alpakone

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,467
2,419
113

Erpa'nın iletişimine ulaştım saat 9.00'da açılıyorlarmış saat 9'a kadar da aramıyormuş Bir de saat 9.00'da şansımı deneyeceğim biliyorum o para bana gelir ama uğraşmazsam çok geç gelir sonuçta yasal bir bankadan gönderildi
uğraşsanda ugraşmasanda 12 saat içinde gelir

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,001
1,940
113

Banka dan atarken gitmiyo normalde bana hemen iade oluyo

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,124
11,533
113
Bildiğim kadari ile mail ile birlikte iban atman gerekiyor

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,024
2,770
113
Mail ile attım dönüş olmuyor arıyorum paratim de arıyorum erpayı da arıyorum telefonlar çalıyor ama bakan yok

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,793
20,195
113
Mail ile attım dönüş olmuyor arıyorum paratim de arıyorum erpayı da arıyorum telefonlar çalıyor ama bakan yok
Kanka yapabileceğin şuanda bankayı arayıp yanlış gönderdim demen , onlarda alıcıyı arayıp yanlış gönderilmiş kabul ediyorsanız iade olacak derler , zaten firma Tokatçı değilse iade olur. Ama zor ya

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,024
2,770
113
Kanka yapabileceğin şuanda bankayı arayıp yanlış gönderdim demen , onlarda alıcıyı arayıp yanlış gönderilmiş kabul ediyorsanız iade olacak derler , zaten firma Tokatçı değilse iade olur. Ama zor ya
aradım bankada ulaşın diyor siz ulaşın diyor

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,859
1,627
113
Ben erpanın sahibini tanıyorum daha önce işlerini yapıyorduk.patronun ankarada bi ofisi var ama tabela vs hiç bir şey yok sadece bilen gidebilir.Ofis inşaat firması gibi gösterilmiş.8 10 defa gitmiştim çözeriz sıkıntı varsa

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,024
2,770
113
Ben erpanın sahibini tanıyorum daha önce işlerini yapıyorduk.patronun ankarada bi ofisi var ama tabela vs hiç bir şey yok sadece bilen gidebilir.Ofis inşaat firması gibi gösterilmiş.8 10 defa gitmiştim çözeriz sıkıntı varsa
İade ettiler az önce 7 veya 8 yere mail attım sadece biri dönüş yaptı o da iade etti

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,859
1,627
113
İade ettiler az önce 7 veya 8 yere mail attım sadece biri dönüş yaptı o da iade etti
He tamam o zaman.Zaten dolandırıcılık yapacak biri değil eli bol bi adam yasal işleri

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,024
2,770
113
Bakan olursa Mehmet Şimşek olur dikkat et:)
Ağa bakarsa baksın yasa dışı bir şey yapmadık ki eskiden mft'de para biriktiriyordum fatura ödüyordum kapandıktan sonra kullanmayı bıraktım kayıtlı işlemlerde kalmış yıllar sonra ben de para gönderince böyle oldu bahane çok