Kral benim oynadığım siteler jokerbet misli youcas hepsinden çekim var bugün hepsinden çekim yaptım tüm parayı dinamobette batırdım şimdi geri topladık biraz . Sağlam başka hangi site nere var ki kayıp bonusu güzel olan guvenilir@Mehmet9306 kasa yuksek öyle kafana yatan bonus bulamazsin çevrimi ağır olur. At güzel bir siteye 2 basket macina acayip olur
Mantıklı. Bir tane daha basket maçı bulsan 15 olur çok uçmaya gerek yok ihtiyaç yoksaDost 300 liradan geldiğini unutma 30k ya ulasayim derken elindekinden olma yavaş yavaş inşallah istediğin rakama ulaşırsın
Aynen bencede kendisi bilir tabiMantıklı. Bir tane daha basket maçı bulsan 15 olur çok uçmaya gerek yok ihtiyaç yoksa
Ben o kadar yüksek yatırım nadir yaptım bilmiyorum ama setra grubu yüzde 25 sanırım. Eşref hep ordan oynuyorKral benim oynadığım siteler jokerbet misli youcas hepsinden çekim var bugün hepsinden çekim yaptım tüm parayı dinamobette batırdım şimdi geri topladık biraz . Sağlam başka hangi site var ki kayıp bonusu güzel olan guvenilir
Aynen dost bende ondan kasayı boleyim diyorumDost 300 liradan geldiğini unutma 30k ya ulasayim derken elindekinden olma yavaş yavaş inşallah istediğin rakama ulaşırsın
NBA varBas bir baskete daha 15 olur en kötü. Çek yarın oynarsın aceleye gerek yok bültende maç ds yok öyle güzel
Kasa atmadan evet,,Aynen dost bende ondan kasayı boleyim diyorum
Kral 21 bin ödeme var aciliyeti var 30 yaparsak 4 dagitiriz 21 borç öderiz 5 de bana kalirMantıklı. Bir tane daha basket maçı bulsan 15 olur çok uçmaya gerek yok ihtiyaç yoksa
Sana kalmış ben olsam bölmeden atardımAynen dost bende ondan kasayı boleyim diyorum