- 5,720
- 11,156
- 113
Şansın bol olsnSon 2 gün kar zararda kar kısmı fark attı umarım devam eder böyle
Analiz kuponudur isteyen içinden maç değerlendirebilir...
Ekli dosyayı görüntüle 499442
Sana uydum yaptım Allah katına çıktım yere aviatör gibi çakıldım 😁Son 2 gün kar zararda kar kısmı fark attı umarım devam eder böyle
Bol şanslar güzel kuponlar yapıyorsunSon 2 gün kar zararda kar kısmı fark attı umarım devam eder böyle
Ben bir 15 dk baktım öğlen bültenine yani yatarsa bir 2 sayıdan gider yada ucunda gelirSana uydum yaptım Allah katına çıktım yere aviatör gibi çakıldım 😁
Eyvallah şanstan yaver gidiyor son 2 3 gündür onunda etkisi varBol şanslar güzel kuponlar yapıyorsun
Bol şans ama koreliler çok can yaktıSon 2 gün kar zararda kar kısmı fark attı umarım devam eder böyle
Kore maçı dep takım son 3 deplasmanda 90 üstü atmış dep 84 atari mi ne 2.00 oran betor da ben abartmim diye en düşük takım üstünü aldimBol şans ama koreliler çok can yaktı
Koreliler benden uzak olsunlar ✋ ama sen wonlarsın inşKore maçı dep takım son 3 deplasmanda 90 üstü atmış dep 84 atari mi ne 2.00 oran betor da ben abartmim diye en düşük takım üstünü aldim
Bol şanslar 🙏Son 2 gün kar zararda kar kısmı fark attı umarım devam eder böyle
Bol şans hacıabiSon 2 gün kar zararda kar kısmı fark attı umarım devam eder böyle