- 49,873
- 37,908
- 113
Dostu dusmanı tanıdık 1 gun yettı bızeSenin krallığın 1 gün. 6 ay batışa devam diyorsun
Dostu dusmanı tanıdık 1 gun yettı bızeSenin krallığın 1 gün. 6 ay batışa devam diyorsun
Dostun düşmanımdir düşmanın dostum hadi bol şanslar 😀✋Dostu dusmanı tanıdık 1 gun yettı bıze
Gün görmüş adamın hali başka oluyor tâbi, benim gibi kerizler 2 yılda geçse taniyamaz..Dostu dusmanı tanıdık 1 gun yettı bıze
Duvarı yenı boyadık yazdın geneGün görmüş adamın hali başka oluyor tâbi, benim gibi kerizler 2 yılda geçse taniyamaz..
O halde Metini düşman ilan ettim dost. Metine karşı ahaliye hutbe vereceğim.Dostun düşmanımdir düşmanın dostum hadi bol şanslar 😀✋
Bana bugün sponsor oldu 6 ayını Garantiye aldı o sırtı yere gelmez daha💣O halde Metini düşman ilan ettim dost. Metine karşı ahaliye hutbe vereceğim.
O zaman 6 ay boyunca Metin Hocamıza saygida kusur etmeyiz.Bana bugün sponsor oldu 6 ayını Garantiye aldı o sırtı yere gelmez daha💣
Dostum senden guzellık gorduk dıye yaptık guzellıl gorucez dıye degıl..Bana bugün sponsor oldu 6 ayını Garantiye aldı o sırtı yere gelmez daha💣