Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Miras Hk.

Ziyag09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
474
199
43
Amcamin eşi bugün öldü normalde konuşmuyoruz aileyle arası açık ve hiç çocukları olmadı öz amcam olduğu için karısından kalan büyük bi miras var 15 20 milyona tekabül hiç çocukları olmadığı için benim bu mirası alabilecegimi söylediler sizce alabilir miyiz

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,554
20,035
113
Amcamin eşi bugün öldü normalde konuşmuyoruz aileyle arası açık ve hiç çocukları olmadı öz amcam olduğu için karısından kalan büyük bi miras var 15 20 milyona tekabül hiç çocukları olmadığı için benim bu mirası alabilecegimi söylediler sizce alabilir miyiz
Sen nasil alacaksın acaba

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,281
10,468
113
Olum aile içi görüşmediğinizi yazmışsın adamla mirası mı beklentiye girdiniz birde utanmadan.Amcan enayi değilse eğer gider Mehmetçik vakfına bağışlar hepsini size kafası düşer.Adamı aile arası hiçe saymışsınız para durumu olunca avukatlar aranmış yazık la şu dünyanın haline

Kartal323

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,376
707
113
Direk mirasa göz dikmişler akraba mi akbaba mi şimdi bu :)

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,280
53,050
113
Hayırlı akraba tam size söylenecek sözmüş bari mezarının basina gidip 2 fatiha okuyun

AlyCyftcy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
616
304
63
Alamıyorsun kral hukuk okudum, miras eşine kalır amcan da olmasaydı daha sırada kadının kardeşleri ailesi var. Senin kadınla bi kan bağın bile yok. :D Çok peşine düşme karşı dava açar yıpranma adına senden tazminat alır :D

Ziyag09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
474
199
43
Olum aile içi görüşmediğinizi yazmışsın adamla mirası mı beklentiye girdiniz birde utanmadan.Amcan enayi değilse eğer gider Mehmetçik vakfına bağışlar hepsini size kafası düşer.Adamı aile arası hiçe saymışsınız para durumu olunca avukatlar aranmış yazık la şu dünyanın haline
Onlar bizi itti biz onları değil zamanında ben çocukken ailem çok fakirmis onlar zengin yani kısaca zengin aile fakir aile kıyaslaması yapılmış babam falan onun yanında calisiyomus babamı ayakta sikmisler şimdi benim babami sikerlerken sorun yok ben mal derdine mi düşünce sorun var

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
740
113
Amcana direk kalıyor amcan olmasa bile ölen yengenin kardeşlerine kalır sen ne alaka kral yazık kafana

Ziyag09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
474
199
43
Alamıyorsun kral hukuk okudum, miras eşine kalır amcan da olmasaydı daha sırada kadının kardeşleri ailesi var. Senin kadınla bi kan bağın bile yok. :D Çok peşine düşme karşı dava açar yıpranma adına senden tazminat alır :D
Kadının hiç bir şekilde akrabası yok tek çocuk annesi babası ölmüş teyze amca falan da yok

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,630
8,926
113
o amcanın yerinde olsam bütün mirası bağışlar bunlara hiç birşey vermezdim .