- 23,024
- 11,683
- 113
Gelmedi çekim bu betpipo niye böyle anlamıyorum kiBabacan gent maci bir united maci iki ikisinden birini oyna
Gelmedi çekim bu betpipo niye böyle anlamıyorum kiBabacan gent maci bir united maci iki ikisinden birini oyna
Bırak Allah için gardas betpipo nedir yaGelmedi çekim bu betpipo niye böyle anlamıyorum ki
Yedi ipneler iyi olduBabacan gent maci bir united maci iki ikisinden birini oyna
O site sabikali canın yanar başka sitede oynaGelmedi çekim bu betpipo niye böyle anlamıyorum ki
Bonus almıştım ya ödül geldi buradan 250 ye 250 aldım olmasa bile diğer tüm sitelerde limit koydular betcolarda limitsiz olduğum site kalmadı denecek kadar azBırak Allah için gardas betpipo nedir ya
Yok be 28 k 17 k 14 k çektim ödedi ama tabi bir yerde hop der eminimO site sabikali canın yanar başka sitede oyna
Orda oynama sebbein nedir?güzel.kayip bonusumu var carkimi var nesi var?Yok be 28 k 17 k 14 k çektim ödedi ama tabi bir yerde hop der eminim
Gent gelmediki daha ondanda yatabilir.ajax gole yatiyor şuan zatenUlan bu kupon olaki ajaxtan giderse kafa yerim
La ödül geldi buradan 250 lira 250 ye 250 freebet var onu almak için girdim bugün diğer günlerde de şansımı deneyeyim diye girmiştim ödediler yani problem yaratmadilarOrda oynama sebbein nedir?güzel.kayip bonusumu var carkimi var nesi var?
Hmm şimdi anladım daha önce 27 odediyse şimdide öder heralde.suan yogunlardir muhtemelen promo varsa.bziimde son umut piabella 150 frebetti onuda kaybettik dimdizlak kaldık 😡 gecede misss gibi NBA maçları vardiLa ödül geldi buradan 250 lira 250 ye 250 freebet var onu almak için girdim bugün diğer günlerde de şansımı deneyeyim diye girmiştim ödediler yani problem yaratmadilar
Piabella iki sene oluyor nb yapalı. Ki düşün 100 k çektim iki günde bir gecede 60 k geri verdim öyle deli oynuyordum orada. Ama benim için en sağlam sitelerden biriydi harbiden orası. Çekim gelsin roll açacağım yapabilirsek bir şeyler NBA için ayarlarızHmm şimdi anladım daha önce 27 odediyse şimdide öder heralde.suan yogunlardir muhtemelen promo varsa.bziimde son umut piabella 150 frebetti onuda kaybettik dimdizlak kaldık 😡 gecede misss gibi NBA maçları vardi
Uykum var uyurum muhtemelen.senin roll bitene kadar maçlar baslar bide benim analiz yaklaşık 1 saat sürüyor para olsa şimdiden başlardım analize anca yetisirdi kaç gündür 100 200 oluyordu maç yoktu bugün 15 tanemi ne maç var 1 lira yok piadan çeksem 2 kupon yapacakdimPiabella iki sene oluyor nb yapalı. Ki düşün 100 k çektim iki günde bir gecede 60 k geri verdim öyle deli oynuyordum orada. Ama benim için en sağlam sitelerden biriydi harbiden orası. Çekim gelsin roll açacağım yapabilirsek bir şeyler NBA için ayarlarız
8 dk uzatma geldi ama dep golü yedikten beri şut atamıyor ne sihko takım bu depAha Ajax atti la gent maçına kaldı adam yese keşke 2 yi 😁
Ya Babacım bu ne kahpe bi hakem ya her şeye düdük caldi pic oruspu cocuguGeçmiş ola
Geçmiş olsun ummadık yerden vuruldunYa Babacım bu ne kahpe bi hakem ya her şeye düdük caldi pic oruspu cocugu