Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti MrFlankes / Canlı Kupon 2

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
9.99

MrFlankes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,182
772
113
Ulan bu kupon olaki ajaxtan giderse kafa yerim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,061
62,503
113
La ödül geldi buradan 250 lira 250 ye 250 freebet var onu almak için girdim bugün diğer günlerde de şansımı deneyeyim diye girmiştim ödediler yani problem yaratmadilar
Hmm şimdi anladım daha önce 27 odediyse şimdide öder heralde.suan yogunlardir muhtemelen promo varsa.bziimde son umut piabella 150 frebetti onuda kaybettik dimdizlak kaldık 😡 gecede misss gibi NBA maçları vardi

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,025
11,683
113
Hmm şimdi anladım daha önce 27 odediyse şimdide öder heralde.suan yogunlardir muhtemelen promo varsa.bziimde son umut piabella 150 frebetti onuda kaybettik dimdizlak kaldık 😡 gecede misss gibi NBA maçları vardi
Piabella iki sene oluyor nb yapalı. Ki düşün 100 k çektim iki günde bir gecede 60 k geri verdim öyle deli oynuyordum orada. Ama benim için en sağlam sitelerden biriydi harbiden orası. Çekim gelsin roll açacağım yapabilirsek bir şeyler NBA için ayarlarız

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,061
62,503
113
Piabella iki sene oluyor nb yapalı. Ki düşün 100 k çektim iki günde bir gecede 60 k geri verdim öyle deli oynuyordum orada. Ama benim için en sağlam sitelerden biriydi harbiden orası. Çekim gelsin roll açacağım yapabilirsek bir şeyler NBA için ayarlarız
Uykum var uyurum muhtemelen.senin roll bitene kadar maçlar baslar bide benim analiz yaklaşık 1 saat sürüyor para olsa şimdiden başlardım analize anca yetisirdi kaç gündür 100 200 oluyordu maç yoktu bugün 15 tanemi ne maç var 1 lira yok piadan çeksem 2 kupon yapacakdim

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,061
62,503
113
Aha Ajax atti la gent maçına kaldı adam yese keşke 2 yi 😁

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye