- 22,071
- 27,440
- 113
Daha konu yok konu açıyorum adam bol şans yazmadan para istiyor dm den ayıp denen bişey var. 1 olur 2 olur ama hep aynı şey olmaz ayipBittimi paran pauuaba konu acmamissin bugün puahah
Daha konu yok konu açıyorum adam bol şans yazmadan para istiyor dm den ayıp denen bişey var. 1 olur 2 olur ama hep aynı şey olmaz ayipBittimi paran pauuaba konu acmamissin bugün puahah
Gecen 1 2 gün once atam benim max aldığımı yazdiya sahte max a bile inanan insanlar oldu ve direk dm den para miktarlarini yazıp para istediler dusun artik forumu dost bende millete dert anlatiyordum bir kaç kişi harici kimden ne iyilik gördük bu forumdan bu saatten sonra bende para olduğu sürece konu acacam ve bir kişi bile yazsin bana bir kaç kişi istisna direk ifsalicam artik puahaDaha konu yok konu açıyorum adam bol şans yazmadan para istiyor dm den ayıp denen bişey var. 1 olur 2 olur ama hep aynı şey olmaz ayip
Valla ifsalamadim lakin cevapta veremedim 2 kişi hariç dm ye girip ne yazmışlar diye de bakmadım. Baktıklarımda malesef miktar belirtip istemişler. Yani bu adamlar zaten kazanınca da da paslaştigim adamlardi. Anlamıyor yani daha kupon başlamasına 3 saat vardı. Neyin acelesi bu gelse zaten ulasacagimGecen 1 2 gün once atam benim max aldığımı yazdiya sahte max a bile inanan insanlar oldu ve direk dm den para miktarlarini yazıp para istediler dusun artik forumu dost bende millete dert anlatiyordum bir kaç kişi harici kimden ne iyilik gördük bu forumdan bu saatten sonra bende para olduğu sürece konu acacam ve bir kişi bile yazsin bana bir kaç kişi istisna direk ifsalicam artik puaha
Valla bu forumda eğer çok ihtiyacı olmayıp sırf para için dm atanlarlan muhattap olmican eskiden millet utanırdı haya ederdi birbirlerinden birsey talep ederken şimdi ne haya kalmis ne utanma bosver sende arka planda takıl kendineValla ifsalamadim lakin cevapta veremedim 2 kişi hariç dm ye girip ne yazmışlar diye de bakmadım. Baktıklarımda malesef miktar belirtip istemişler. Yani bu adamlar zaten kazanınca da da paslaştigim adamlardi. Anlamıyor yani daha kupon başlamasına 3 saat vardı. Neyin acelesi bu gelse zaten ulasacagim
Ettim gitti şuan baskettende futboldanda çıkar bişey değişmezAynen canım aynen Beşiktaş a laf edenin kellesini aliirm dost
Ne uzattın be iyi ki bi 40k borrç istedikValla bu forumda eğer çok ihtiyacı olmayıp sırf para için dm atanlarlan muhattap olmican eskiden millet utanırdı haya ederdi birbirlerinden birsey talep ederken şimdi ne haya kalmis ne utanma bosver sende arka planda takıl kendine
Diyarbakırlı adamdan canını iste parasını isteme kardeşimNe uzattın be iyi ki bi 40k borrç istedik