- 57,014
- 19,007
- 113
HimmKirpi ye attım o daimona yazmış çünkü
HimmKirpi ye attım o daimona yazmış çünkü
istekleri uğruna zamanlarını harcarlar. Nasreddin Hoca da bu konuda nasihat verebilmek için göl kenarına yoğurt mayasıyla gitmiş. Eline kaşığı almış ve başlamış mayayı Dm 'ye dökmeyeHiç dm maya tutar mı hoca
Ona watsapta gitmiyoBro dm gelmiyomu sana?
Yok bro ne wpsi normal dmden yazdım eski dm vardı dm kapalı olsada gider msj eskiden açık dm olduğu içinOna watsapta gitmiyo)
Sız alı koç acuna ulasabılırmısınız bu adamda burda o duruma geldı zamanlaOna watsapta gitmiyo)
Dm den çıktıysa gelecekleride kabul etmeyi tikladitsa gitmiyor...cunki banada dönüş yapmadi..dsdYok bro ne wpsi normal dmden yazdım eski dm vardı dm kapalı olsada gider msj eskiden açık dm olduğu için
İkiside gideydi fenerim sampiyon olurdu..Sız alı koç acuna ulasabılırmısınız bu adamda burda o duruma geldı zamanla
Dm ye maya döktükçe hoca, insanlar da ey hoca kaç yaşında adamsın utanmıyormusun dm ye maya dökmeye demişler. Hoca öyle deme ya tutarsa zengin olursam demiş ve sonra ıslanıp çırılçıplak evine geri dönmüşistekleri uğruna zamanlarını harcarlar. Nasreddin Hoca da bu konuda nasihat verebilmek için göl kenarına yoğurt mayasıyla gitmiş. Eline kaşığı almış ve başlamış mayayı Dm 'ye dökmeye
Sende blackpearl gibisin yaniBen kolay kolay üst almıyorum
HayırBro dm gelmiyomu sana?
O nerelerdesin senDm den çıktıysa gelecekleride kabul etmeyi tikladitsa gitmiyor...cunki banada dönüş yapmadi..dsd
Watsaptan da iletim kapalimi diyom)
Çiktim dm şerden yazıyorumYok bro ne wpsi normal dmden yazdım eski dm vardı dm kapalı olsada gider msj eskiden açık dm olduğu için
Wpdan engellemiş demekki seni 😁Dm den çıktıysa gelecekleride kabul etmeyi tikladitsa gitmiyor...cunki banada dönüş yapmadi..dsd
Watsaptan da iletim kapalimi diyom)
Mayanın kuvveti dm yi çökerttiDm ye maya döktükçe hoca insanlar ey hoca kaç yaşında adamsın utanmıyorsunuz dm ye maya dökmeye demişler. Hoca öyle deme ya tutarsa zengin olursam demiş ve sonra ıslanıp çırılçıplak evine geri dönmüş
Tmm bro önemli deil kaale alman önemliydi.daha öncede yazdım iplemedin demekki kacirmissin sorun yok 😉Çiktim dm şerden yazıyorum
Şimdi gördüm neden iplemeyim kendi yaptığım etiketiTmm bro önemli deil kaale alman önemliydi.daha öncede yazdım iplemedin demekki kacirmissin sorun yok 😉
La gardasim dur sana watsap tan dm atayım..benim msjlar gotmiyormu bı göreyim ddssO nerelerdesin sen
GelmediLa gardasim dur sana watsap tan dm atayım..benim msjlar gotmiyormu bı göreyim ddss