- 41,458
- 32,569
- 113
Tebrikler çok sevindim daim olsun yüzdelik artsın dostum 😍✌Sağlandı dostum
Tebrikler çok sevindim daim olsun yüzdelik artsın dostum 😍✌Sağlandı dostum
Kuzen ben espirisine yazdım onu zaten istesem atar adam kuponlardan kazandigim zaman dostların dm atmasını beklemeden ben dm atiyorum zaten... Neyse birşey demicem bol şanslar herkeseKuzen yanlış anlamada hakketen yaptığınız ayıp yani. Adam zaten durumu izah etmiş. Bu kadar üstlemek hoş olmuyor
Yapma mülayim ne paparası bırak bu sıralar yapma taze daha yakarlarPapara ile çekim verdim papara varsa özelden papara yoksa iban
Hesap kapatıyorlar en fazla enişte başka birşey olmazYapma mülayim ne paparası bırak bu sıralar yapma taze daha yakarlar
Şurda biri çıksında benim için kazandığım zaman dm atan kişilerden biri roll vs istediğimde atmadın yok çektin vs desin yemin ediyorum birdaha foruma ugramam 15 kazandigimda bile 10 nunu burada dağıtıyorum ... Bizde fazla birşey istemiyoruz kuzen yani zor durumdaykende attığımız kişiler kazandığında bir dm mizi yaksın. Hadi kazanmayı da geçtim hal hatır sormak için yazsın sadece kazanirsam dm yanıyor genelde .Kuzen yanlış anlamada hakketen yaptığınız ayıp yani. Adam zaten durumu izah etmiş. Bu kadar üstlemek hoş olmuyor
Benim durum müsait olursa herkez nasiplenir müsait değilse de zaten açık açık yazıyorum ki kimse darilmasin gucenmesin diye. Yoksa şurada dağıttığımiz paranın yanına kimse yaklaşamaz da yarışamaz da ama sif şu muhabbetler den dağıtım konularına artık uzağım kimseye gönderim yapasim yok 1.2 dostu görüp geçmek en mantıklısı. Senle bir alakası yok bu arada müsaitlik olsa da geçmeyeceğim kişilerdensin bu konuda şüphen olmasınŞurda biri çıksında benim için kazandığım zaman dm atan kişilerden biri roll vs istediğimde atmadın yok çektin vs desin yemin ediyorum birdaha foruma ugramam 15 kazandigimda bile 10 nunu burada dağıtıyorum ... Bizde fazla birşey istemiyoruz kuzen yani zor durumdaykende attığımız kişiler kazandığında bir dm mizi yaksın. Hadi kazanmayı da geçtim hal hatır sormak için yazsın sadece kazanirsam dm yanıyor genelde .
Kuzen sen olayı farklı bir yere çekiyorsun bu 1Şurda biri çıksında benim için kazandığım zaman dm atan kişilerden biri roll vs istediğimde atmadın yok çektin vs desin yemin ediyorum birdaha foruma ugramam 15 kazandigimda bile 10 nunu burada dağıtıyorum ... Bizde fazla birşey istemiyoruz kuzen yani zor durumdaykende attığımız kişiler kazandığında bir dm mizi yaksın. Hadi kazanmayı da geçtim hal hatır sormak için yazsın sadece kazanirsam dm yanıyor genelde .
Hayat böyle bişey zaten kaybedeni sevmez kazananı sever bende de para varken herkes dm atardi elimizden geldiğince gonderirdik konu açarim 3 kişi derim bakarim fazla kişi takip etmiş fazla kişiye atarım ama kimseye de yazıp sana zamaninda para atmıştım bana para at demedim dememde beni bilen bilir son dönemde burda görüyorum para kazanınca bazıları sadece şov peşinde ama sıfıri tuketince utanmadan dm atıp para istemeyi biliyorlar bende 3-5 dostumuz hariç kimseye bir kuruş vermiyorum bu saatten sonra gerek yok kimse haketmiyor çünkü o yüzden birine bişey yaparken beklentin olmasınŞurda biri çıksında benim için kazandığım zaman dm atan kişilerden biri roll vs istediğimde atmadın yok çektin vs desin yemin ediyorum birdaha foruma ugramam 15 kazandigimda bile 10 nunu burada dağıtıyorum ... Bizde fazla birşey istemiyoruz kuzen yani zor durumdaykende attığımız kişiler kazandığında bir dm mizi yaksın. Hadi kazanmayı da geçtim hal hatır sormak için yazsın sadece kazanirsam dm yanıyor genelde .
Kardeş yanlış anlama kalp de kırmak istemiyorum benden iki kere üst üste istedin, kırmadım seni ikisinde de attım. Üçüncü de tekrar istedin önceki istediklerinde biz de sana atarız kazanınca ayıpsın dedin o kadar kazancın oldu gördüm. Üçüncüde tekrar istedin muhtemelen dalgınlığına geldi, biz de sana güzellik yaparız dedin, ben de sana o kadar kazandın ettin biz bişey görmedik dedim ve üçüncü isteğini reddettim. Ondan sonra bir daha yanıma uğramadın vermedim diye muhtemelen ben kötü oldum. Yani beylik laflarına gerek yok burda o yüzden @Barrios dost da sana kötü bişey söylemedi. Arkadaş durumunu izah etmiş fazla üstelemenin anlamı yok demiş o yüzden. Vardır herkesin kendine göre bir gelir gider tablosu. Yapacak olan yapar. Allah sana da bol kazanç versin dostumŞurda biri çıksında benim için kazandığım zaman dm atan kişilerden biri roll vs istediğimde atmadın yok çektin vs desin yemin ediyorum birdaha foruma ugramam 15 kazandigimda bile 10 nunu burada dağıtıyorum ... Bizde fazla birşey istemiyoruz kuzen yani zor durumdaykende attığımız kişiler kazandığında bir dm mizi yaksın. Hadi kazanmayı da geçtim hal hatır sormak için yazsın sadece kazanirsam dm yanıyor genelde .
Ben bunu genel olarak söylüyorum kuzen mevzu para değil zatenKuzen sen olayı farklı bir yere çekiyorsun bu 1
Kimse sana dağıtım yapmıyorsun demedi ki görüyoruz yaptığını bu 2
Konu şu an adamın durumunun olmadığı hani şu an senin gibi zorda olması. Bu 3
Önce can sonra canan kuzen.
Benide yanlış anlama bu 4
Bu yazdığımin mülayimle bı alakası yok bu arada olay farklı yere gitmesin mülayim adamdır ilk kazancimda sağlam göreceğim adamlardan biri ama kazanamiyoruz sorun ordaHayat böyle bişey zaten kaybedeni sevmez kazananı sever bende de para varken herkes dm atardi elimizden geldiğince gonderirdik konu açarim 3 kişi derim bakarim fazla kişi takip etmiş fazla kişiye atarım ama kimseye de yazıp sana zamaninda para atmıştım bana para at demedim dememde beni bilen bilir son dönemde burda görüyorum para kazanınca bazıları sadece şov peşinde ama sıfıri tuketince utanmadan dm atıp para istemeyi biliyorlar bende 3-5 dostumuz hariç kimseye bir kuruş vermiyorum bu saatten sonra gerek yok kimse haketmiyor çünkü o yüzden birine bişey yaparken beklentin olmasın
Benide görür musun kanka, yani çok isterim gör diye, severim seni yani , beni görmeni isterim yani, unutamazsın zaten ama aklında olsun diye dedim, görmen için yani dedimBu yazdığımin mülayimle bı alakası yok bu arada olay farklı yere gitmesin mülayim adamdır ilk kazancimda sağlam göreceğim adamlardan biri ama kazanamiyoruz sorun orda
Enes sonunda çıldırdı 😁 bol şans diliyorumBaşarılı olursam 1 (BİR) kişiye rolling açtıririz.
Bol şans
Naber kuzumBenide görür musun kanka, yani çok isterim gör diye, severim seni yani , beni görmeni isterim yani, unutamazsın zaten ama aklında olsun diye dedim, görmen için yani dedim
Elbet geri dönüşüm olmuştur dostum dönüş yapamadiysamda kusura bakma çunku kazanınca dm 15 20 mesaj oluyor burada belli başlı kişilerle alışverişimiz var zaten benim dediğim şey kazansinlar yada kaybetsin bu değil arada da dm den hal hatır sormak için yazmaları. Bu arada sen konu açtığında ben geliyorum zaten kimseye gönül koyduğumuz vs yaptığımız yokKardeş yanlış anlama kalp de kırmak istemiyorum benden iki kere üst üste istedin, kırmadım seni ikisinde de attım. Üçüncü de tekrar istedin önceki istediklerinde biz de sana atarız kazanınca ayıpsın dedin o kadar kazancın oldu gördüm. Üçüncüde tekrar istedin, biz de sana güzellik yaparız dedin, ben de sana o kadar kazandın ettin biz bişey görmedik dedim ve üçüncü isteğini reddettim. Ondan sonra bir daha yanıma uğramadın vermedim diye ben kötü oldum. Yani beylik laflarına gerek yok burda o yüzden @Barrios dost da sana kötü bişey söylemedi. Arkadaş durumunu izah etmiş fazla üstelemenin anlamı yok demiş o yüzden. Vardır herkesin kendine göre bir gelir gider tablosu. Yapacak olan yapar. Allah sana da bol kazanç versin dostum
Eğer bir gün bı kupona 8 k basacak kadar param olursa neden olmasın kanka 🤣Benide görür musun kanka, yani çok isterim gör diye, severim seni yani , beni görmeni isterim yani, unutamazsın zaten ama aklında olsun diye dedim, görmen için yani dedim
Etiyopya mızrak liglerine oynadığın sürece senin kazanman zor dost yine de ince düşüncen için teşekkür ederizBu yazdığımin mülayimle bı alakası yok bu arada olay farklı yere gitmesin mülayim adamdır ilk kazancimda sağlam göreceğim adamlardan biri ama kazanamiyoruz sorun orda
SinirliyimNaber kuzum
aha nolduSinirliyim
Param yok, param olmayınca sinirli oluyorumaha noldu