- 30,081
- 16,490
- 113
Sekiz
Kendi konuma yazıyorum ara sıra tabiGörmeyeli sen konularda yazmaya başlamışsın dost hayiridr hahahahah
Kanka sende gormeyelı 4 rolle yazar olmussub puhaha
Yarına 4.600 ödeme var uyku tutmadı mesai yapıyorumKanka sende gormeyelı 4 rolle yazar olmussub puhaha
Umarım bulursun benim 3 katkıda benim varYarına 4.600 ödeme var uyku tutmadı mesai yapıyorum
Ekomı krız işssızlık vurdu benı mulayım işsizlik maasıda bıttıEskisi gibi kimse rol açmiyor eskiden verici de coktu şimdi herkez alıcı olmuş 🙂
Herkes acEskisi gibi kimse rol açmiyor eskiden verici de coktu şimdi herkez alıcı olmuş 🙂
Yokları oynuyoruz bu ara malesefEskisi gibi kimse rol açmiyor eskiden verici de coktu şimdi herkez alıcı olmuş 🙂
Umarım uyku tutmadı resmenUmarım bulursun benim 3 katkıda benim var
2500 de eva avm var benımde once onu cozelımYarına 4.600 ödeme var uyku tutmadı mesai yapıyorum
Kanka milyon alsam sana 1 TL bile vermem hahahahaha2500 de eva avm var benımde once onu cozelım
Metin 1 milyon çekmiş mülayim Twitter da fotolar var sahte mi atayım da bakKendi konuma yazıyorum ara sıra tabi
Dogru karar vermısım demrkkı puahahKanka milyon alsam sana 1 TL bile vermem hahahahaha
Orasını bilemem ama para konusunda iyi bir arkadaş değilsin kankaDogru karar vermısım demrkkı puahah
Dıger konulardada degılımOrasını bilemem ama para konusunda iyi bir arkadaş değilsin kanka
Ben fikrimi söyledim bebişDıger konulardada degılım