- 90,569
- 100,115
- 113
Son adım iptal gelir de muro gibi adam daha gelmez foruma metinimBıraz daha zorlarsak son adım ıptal edıcek dagıtcak
Son adım iptal gelir de muro gibi adam daha gelmez foruma metinimBıraz daha zorlarsak son adım ıptal edıcek dagıtcak
Kin tutmam bir inanı hayatımdan sildiğimde silerim sadece bu parayla alakası yok ihtiyacımda yok o yüzden dedim güzel insan kazanmak bu devirde denizde yanlız kalmış bir tekne aramak gibidir insanlar hatalarını anlaması güzelEyw dostum kıncı degılım ıkımızde duskunken konusalım dedım 😀😀
Birazda beni övün enişte, bütün övgülere layığım benSon adım iptal gelir de muro gibi adam daha gelmez foruma metinim
Gel yanagını getır opemKin tutmam bir inanı hayatımdan sildiğimde silerim sadece bu parayla alakası yok ihtiyacımda yok o yüzden dedim güzel insan kazanmak bu devirde denizde yanlız kalmış bir tekne aramak gibidir insanlar hatalarını anlaması güzel
Erkeklere öptürmüyorumGel yanagını getır opem
Sen Hollanda’nın neresindesin dostumKin tutmam bir inanı hayatımdan sildiğimde silerim sadece bu parayla alakası yok ihtiyacımda yok o yüzden dedim güzel insan kazanmak bu devirde denizde yanlız kalmış bir tekne aramak gibidir insanlar hatalarını anlaması güzel
Bu ne güzel bir cümle 🤩Kin tutmam bir inanı hayatımdan sildiğimde silerim sadece bu parayla alakası yok ihtiyacımda yok o yüzden dedim güzel insan kazanmak bu devirde denizde yanlız kalmış bir tekne aramak gibidir insanlar hatalarını anlaması güzel
💣Sıfıra sıfır son gayme ile tekrar deneyelim
Bol şansRuslara güven olmaz ama elim gitti
Ekli dosyayı görüntüle 873494
BoldansRuslara güven olmaz ama elim gitti
1.5 ay önce oradaydım Tr döndüm Almanya sınırına yakındım o tarafta oturyordum çalışıyordumSen Hollanda’nın neresindesin dostum
4 üncü adımda patladık enişte karılar yaktıSon adım iptal gelir de muro gibi adam daha gelmez foruma metinim
Bol şanslarRuslara güven olmaz ama elim gitti
Bu Saratov 7-8 sene önce benim en yıkım takımımdı.Her maçına oynardım her maçı gelirdi.Çok sevdiğim bir takımdı sonradan ritmini bozdular görünce duygulandım.Bol şanslar dostRuslara güven olmaz ama elim gitti