Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Muslera Sezonu Kapattı

Alliance

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
4,714
5,244
135
1639476651797.jpeg

Sivasspor deplasmanında dizinden sakatlanan Galatasaraylı Fernando Muslera'nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Fernando Muslera ile yaşadığı çarpışma pozisyonunun ardından sol dizinde esneme oluşan ve günü anti-ödem tedavisiyle geçiren oyuncumuz Christian Luyindama’nın MR tetkikleri ise dizindeki ödemin geçmesinin ardından yarın gerçekleştirilecektir."

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,960
4,895
113
Adam gibi adam Muslera geçmiş olsun

Emere45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,957
2,207
113
Üzüldüm muslereya İsmail çipeyi piste alalilmm bakalım kavgadan başka bisey biliyormuymus

Gokhandgnc35

Tanınmayan üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,294
15,989
113
Ne cektin be çocuk karakteri sağlam adam gibi adam çok geçmiş olsun ,😔

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Geçmiş olsun büyük karakterli rakibine saygı duyan adam

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
130,466
92,086
113
Ekli dosyayı görüntüle 195456

Sivasspor deplasmanında dizinden sakatlanan Galatasaraylı Fernando Muslera'nın sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edildi.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Fernando Muslera’nın bugün sponsor hastanelerimizden Medical Park Bahçelievler Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinin ardından sol diz iç yan bağlarında ileri derecede yırtık, ön çapraz bağında esneme tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.

Fernando Muslera ile yaşadığı çarpışma pozisyonunun ardından sol dizinde esneme oluşan ve günü anti-ödem tedavisiyle geçiren oyuncumuz Christian Luyindama’nın MR tetkikleri ise dizindeki ödemin geçmesinin ardından yarın gerçekleştirilecektir."
:( :(

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,510
62,767
113
G olsun bir fenerbahce taraftari olarak uzuldum musleraya.karakterli adam hic bi cirkinligini gormedim bunca yildir.ve pisi pisine sakatlandi o daha uzucu.gsnin acilen bi kaleci bulmasi gerek musleranin yasida ilerledi zaten bu aralar performansida dusuktu.bakalim kimi alcaklar.

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,280
28,730
113
G olsun bir fenerbahce taraftari olarak uzuldum musleraya.karakterli adam hic bi cirkinligini gormedim bunca yildir.ve pisi pisine sakatlandi o daha uzucu.gsnin acilen bi kaleci bulmasi gerek musleranin yasida ilerledi zaten bu aralar performansida dusuktu.bakalim kimi alcaklar.
Performans olarak sakatlıktan çıktığı ilk 2 ay çok kötüydü . Ama şu aralar çok iyiydi Muslera . Şu aralar kötü dediğimiz adam uefada grup aşamasının 11 inde yer aldı . Grup aşamasınin kalecisi seçildi .
Ayrıca Maçkolik haberine göre sezonu kapattı yazdılar .
Konuyu revize etmekte fayda var. Muslera 2.5 ay sahalardan uzak kalacak , yani Mart başı bir sorun olmazsa formasına kavuşacak. Uefa ilk 16 turu da Mart ayında başlıyor