Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti mutayer0 | İyice Şaşırdılar

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
1.00

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Maça 9.5 üst korner gitmişiz dakka 50 den sonra 1 korner olmadı ya bir maçta kanatlar hiç kullanilmazmi bı şike bukadarmi belli edilirya adamalar maç boyu kanatları hiç biriez kullanmadı top oraya yanlislikla bile gitmedi artık şikenin iyice bokunu cikarttilar resmen dalga geciyorlar

Ekli dosyalar

Kupon miktarı 10000₺
Kupon oranı 1.00
Kupon kazancı 10000₺

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
479
83
Maça 9.5 üst korner gitmişiz dakka 50 den sonra 1 korner olmadı ya bir maçta kanatlar hiç kullanilmazmi bı şike bukadarmi belli edilirya adamalar maç boyu kanatları hiç biriez kullanmadı top oraya yanlislikla bile gitmedi artık şikenin iyice bokunu cikarttilar resmen dalga geciyorlar
Gayet normal

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Neresi normal 90 dakiakda bir kez korner olmamasını ?

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,499
4,721
113
Ben şimdi Ardayı atayıp ögreniyom durumu merak etme sen

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,471
1,949
113
Evet kanka Arda Turan'la konuştum az önce senin 1000 liranı yemek için dk 50den sonra bilerek kornere gitmemişler.

Adam dedi ki onun 1000 lirasını yemek için şike yaptık korner kullanmadık sakın söyleme ifşa olmayalım.

Yine kıyamadım sana deşifre ettim Arda'yı.
Seçil Erzan'ın hasarı senin paradan çıktı.

mutayer0

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
163
88
28
Olmasında yav topu hiç Kanada surmediler maç boyu bu şike deilde ney ? Adamlar korner olmasında diye kenara gitmemiş hiç neresi normal

Ekitikee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,878
2,683
113
Geçmiş olsun kral hepte bunlar sana denk geliyor

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,396
16,418
113
2.yarı 4 korner olmuş maçta daha ne olacaktı

nocomment

Tanınmış üye