- 9,336
- 3,465
- 113
Hemen bitti demi 🤣🤣Seri rol oldu orada.
Hemen bitti demi 🤣🤣Seri rol oldu orada.
Aynen ama Nazmi mantıklı girmiş baksana ilk adıma 3.90 +7 getirmişHemen bitti demi 🤣🤣
bizde anca son saniyeye kadar beklerizHemen bitti demi 🤣🤣
Doğru 5.5 üst aldım ikinci yarı 2 gol olur dedik5.5 üst almış
Mantıken gelmesi lazımDoğru 5.5 üst aldım ikinci yarı 2 gol olur dedik
Ama içimden dep 1.5 üst geçti aslında sonra kırmızı falan olur diye giremedim maçı biraz izledim sert oynuyordu
Dost kendi param olsaydi o maça maç başlamadan da 5.5 ust girecektim maçı rastgele seçmedim yaniAynen ama Nazmi mantıklı girmiş baksana ilk adıma 3.90 +7 getirmiş
Evet valla güzel oran yakalamış paraya ihtiyacımız var seri roll yapalım dedik geldi hepsi @nazmi11 dost hadi sen başarırsın dostumAynen ama Nazmi mantıklı girmiş baksana ilk adıma 3.90 +7 getirmiş
Mantıklı almışsın bravo dostDost kendi param olsaydi o maça maç başlamadan da 5.5 ust girecektim maçı rastgele seçmedim yani
Takip ediyorsan o ayrı ama rolde mantıklıDost kendi param olsaydi o maça maç başlamadan da 5.5 ust girecektim maçı rastgele seçmedim yani
Gelir yaw şimdi @sseyhan 'la bi takip ederiz maçı son dakikaya kalmazDost kendi param olsaydi o maça maç başlamadan da 5.5 ust girecektim maçı rastgele seçmedim yani
Geçmiş olsun dost yattı gibiDoğru 5.5 üst aldım ikinci yarı 2 gol olur dedik
Ama içimden dep 1.5 üst geçti aslında sonra kırmızı falan olur diye giremedim maçı biraz izledim sert oynuyordu