- 12,143
- 4,488
- 113
Olmadı sağlık olsun afc yatırdı bi gol atamadılar
Bol şanslar kral
bol şans diliyorum dostum
ooooo sen nerdesin yaaaUlan bi ara borç almıştın 24 saatliğine 4 ay geçti niye vermedin@netherlands
Burdayımooooo sen nerdesin yaaa
uzun zamandır görmedim 🙈nasılsınBurdayım
Vallahi unutmuşumdur dostum eve gidince halleriz yaz özeldenUlan bi ara borç almıştın 24 saatliğine 4 ay geçti niye vermedin@netherlands
İyim şükür sen nasılsın ara verdim bayadir nişan felan yaptımuzun zamandır görmedim 🙈nasılsın
ooo Allah tamamına erdirsin inşallah dostum bende iyiyim çok teşekkür ederim ☺İyim şükür sen nasılsın ara verdim bayadir nişan felan yaptım
Yazarsın sen dm kapalı senin çokta önemli değildi unuttuysan amennaVallahi unutmuşumdur dostum eve gidince halleriz yaz özelden
Rice ederim ne demek kardeşimooo Allah tamamına erdirsin inşallah dostum bende iyiyim çok teşekkür ederim ☺
Eve geçince yazarım kardeşim dışardayım vallahi unutmuşıkdur Tr döndükten sonra çok sıkıntı yaşadık ondan hallederim ♥Yazarsın sen dm kapalı senin çokta önemli değildi unuttuysan amenna
Sorun yok seni görünce yazdım öylesine kardeşim akşam konuşuruz kolay gelsinEve geçince yazarım kardeşim dışardayım vallahi unutmuşıkdur Tr döndükten sonra çok sıkıntı yaşadık ondan hallederim ♥
Bolsans