başlığın önemi kalmadı ronaldo her şeyi mahvetti zaten.Bu nasıl başlık lan msndjsnamasa
Sen hangi maçı izliyorsun yav 5 gol nerde kaçtı futbol bu onlara kaçtı mı denirEkli dosyayı görüntüle 993121
kriptodan atarım portekiz kazanır kg gelirse ama imkansız ronaldo tek başına 5 gol kaçırdı.
Vitinha atıcak merak etmebaşlığın önemi kalmadı ronaldo her şeyi mahvetti zaten.
Bol şans Portekiz 2 1 veya 3 0 alsa yeterli miEkli dosyayı görüntüle 993121
kriptodan atarım portekiz kazanır kg gelirse ama imkansız ronaldo tek başına 5 gol kaçırdı.
Kanka Ronaldo bısey kaçırmadı la sen brezilyalı ronaldo ile mi karıştırdınbaşlığın önemi kalmadı ronaldo her şeyi mahvetti zaten.
turnuvanın başından beri her maç ronaldo gol alıyorum, tek atamayan bu dingil allah yukarıda valla ağlayasım geliyor bazen bu adamı görünce bu kadar rezil olamazsın.Ronaldoyla messsi kıyası yapan aptaldır benim gözünde bir kez daha gördük
41 yaşında adamı eleştirme sen daha 40 a gelmedin 3 merdivende tıkanıyorsun adamın vuruş tekniği için oynatıyorlar gününde olursa gayet atıyorRonaldoyla messsi kıyası yapan aptaldır benim gözünde bir kez daha gördük
Kral forumu ne zaman bırakıp emekli olmayı düşünüyorsun planın varmi41 yaşında adamı eleştirme sen daha 40 a gelmedin 3 merdivende tıkanıyorsun adamın vuruş tekniği için oynatıyorlar gününde olursa gayet atıyor
Ne yapcan emekli olursam lazımsa olalım hemenKral forumu ne zaman bırakıp emekli olmayı düşünüyorsun planın varmi
Portekiz alırsa won oluyor deil mi kuponHırvatlar atti
Portekiz nereye alıyor 😄Portekiz alırsa won oluyor deil mi kupon