AlırPortekiz nereye alıyor 😄
AlırPortekiz nereye alıyor 😄
Alır ama başka birşeyi alır neyse bol şanslar 🤣
60 k paramı yedi41 yaşında adamı eleştirme sen daha 40 a gelmedin 3 merdivende tıkanıyorsun adamın vuruş tekniği için oynatıyorlar gününde olursa gayet atıyor
Bu kupon için sordum alırsa won mu oluyorAlır ama başka birşeyi alır neyse bol şanslar 🤣
İnş elenirler ne diyim dostturnuvanın başından beri her maç ronaldo gol alıyorum, tek atamayan bu dingil allah yukarıda valla ağlayasım geliyor bazen bu adamı görünce bu kadar rezil olamazsın.
Yav canın sağolsun vurursun yine attı ama küçük farkla offside dönebilir maç 1-1 e gelirse 80 e kadar60 k paramı yedi
Golllllllll alırsa wonjjjjBu kupon için sordum alırsa won mu oluyor
Portekiz alırsa bu kupon won muPenaldom atar şimdi
Gelecek takipteyimEkli dosyayı görüntüle 993121
kriptodan atarım portekiz kazanır kg gelirse ama imkansız ronaldo tek başına 5 gol kaçırdı.
Bet builder oynamış hem kg olucak hem Portekiz yenicek yani sorunun cevabı evet Portekiz in yenmesi lazimGolllllllll alırsa wonjjjj
Portekiz alırsa bu kupon won mu
Tahir abi sence dağıtım yapar mı alırsa PortekizBet builder oynamış hem kg olucak hem Portekiz yenicek yani sorunun cevabı evet Portekiz in yenmesi lazim
müslüman olduOlum ronaldo vurmadan önce bismillah bismillah dedi
Ne bilim sozunun eriyse Yapar da suan sorulacak soru bu değil benceTahir abi sence dağıtım yapar mı alırsa Portekiz