- 3,339
- 10,103
- 113
Konuyu ben fatihe devrettim isim vardı bir daha bakmadım ki milleti begeneyimAğlama emojisi kahrolma emojisi abi konuya geliyom şans diliyom bana hiçbir şey yazmıyon gidiyon 80 kat yabancının mesajını beğeniyon
Konuyu ben fatihe devrettim isim vardı bir daha bakmadım ki milleti begeneyimAğlama emojisi kahrolma emojisi abi konuya geliyom şans diliyom bana hiçbir şey yazmıyon gidiyon 80 kat yabancının mesajını beğeniyon
Takma bu kadar erken yaslanirsinAğlama emojisi kahrolma emojisi abi konuya geliyom şans diliyom bana hiçbir şey yazmıyon gidiyon 80 kat yabancının mesajını beğeniyon
Sevdiklerimi takıyorm reis ister istemezTakma bu kadar erken yaslanirsin
Sadece elcortez değil dost var bizimde bi şeyimizelcorzbet sen ne dersen sözünü dinliyor nerden geliyor bu dassak dedim lep demeden leplebiyi anlaman lazım gülüm
Gelir şimdi gol her gün aynı senaryohadi Santa fe
Sen bu konuyu diyon di mi elcoya yaptırdığım etkinlikelcorzbet sen ne dersen sözünü dinliyor nerden geliyor bu dassak dedim lep demeden leplebiyi anlaman lazım gülüm
Geliyor dostBu aw Santafe birkere kazandıur ulan Lanetlı takım ama nerede gorsek oynuyoz bu ıbine takımı![]()
Bol sansCazinoyu Aldık Bakalım ufak ufak Takılalım hedef 10 k zaten mınımum max hedefe ulasırsak gorecegımız ınsanlar Olur
Union De Santa Fe 0,5 Üst
HE tmm abi o zamanKonuyu ben fatihe devrettim isim vardı bir daha bakmadım ki milleti begeneyim