- 80,970
- 54,137
- 113
Yani burdaydik ama dost secmesende olurşimdi Burada bastan sona aktıf olan adamları bırı yazabılırmı beyler size zahmet
Yani burdaydik ama dost secmesende olurşimdi Burada bastan sona aktıf olan adamları bırı yazabılırmı beyler size zahmet
Ben değildim aktif yalan yok. Ama geçenkilerden sözün vardı sıra gelirse talibimşimdi Burada bastan sona aktıf olan adamları bırı yazabılırmı beyler size zahmet
ben ilk andan beri burdayım görünmezdim şaka maka bi yana betriyal naptınşimdi Burada bastan sona aktıf olan adamları bırı yazabılırmı beyler size zahmet
Santos hocam bu takımın hâli neYani burdaydik ama dost secmesende olur
Bu adama inaninben ilk andan beri burdayım görünmezdim şaka maka bi yana betriyal naptın
Hangi takim lo oyuncu yokkiSantos hocam bu takımın hâli ne
ben burdaydım o şaka değil zaten casper demediler boşa bana görünmem bazen ama burdaydımBu adama inanin
bakıye 2lı kombıneye vurduk patates zıncır bahıs yapmısıkben ilk andan beri burdayım görünmezdim şaka maka bi yana betriyal naptın
hoş bulduk ödülü alıp gitcez ömerim uygunmudur 😀Leverkusen macindan gelenler hos geldiniz
Burda destege yazdin mi dost cozuyorlar geneledebakıye 2lı kombıneye vurduk patates zıncır bahıs yapmısık![]()
yani para 0 oldu hemi ee naneyi yemedilermi gördüm yerde kumbara ya yaptımı yaparım 😀bakıye 2lı kombıneye vurduk patates zıncır bahıs yapmısık![]()
bu ne dost forumda aktıf olanlar lıstesimi@Novasky
butragueno
Omer918
mustafadlbs
Erdinc414184
keskin4455
drogba6
Enişte
Aekrem
Wajjj
Fterim1905
Yapabilirim
JoeQuanqa
Renato yakışırHangi takim lo oyuncu yokkiara transferden sonra gör beni
Sen gel yeterlihoş bulduk ödülü alıp gitcez ömerim uygunmudur 😀
destegi gorursen cagır dost 2 cift lafım olucak onaBurda destege yazdin mi dost cozuyorlar genelede
senin rolle yorum atanlar.bu ne dost forumda aktıf olanlar lıstesimi![]()
öyle düşünme dost ne kadar çok sevenim varmış desene şuna bak mesela @Enişte yokbu ne dost forumda aktıf olanlar lıstesimi![]()