- 14,185
- 7,838
- 113
adaaaaaaaammmmmAllah bana ben size
adaaaaaaaammmmmAllah bana ben size
bugun cam sakızı zor mu dostNeyse beyler yarın takipde kalın öğlen açtığım konuya saat 6 ya kadar 200 beğeni gelirse 500 TL çekiliş şartsız şurtsuz sağlıcakla
Aga sen burayı youtube tiktok filanlamı karistiriyon 200 begeni gelirse cekilis yaparım neyNeyse beyler yarın takipde kalın öğlen açtığım konuya saat 6 ya kadar 200 beğeni gelirse 500 TL çekiliş şartsız şurtsuz sağlıcakla
rt + fav + 5 kısı etıketle + form doldurAga sen burayı youtube tiktok filanlamı karistiriyon 200 begeni gelirse cekilis yaparım neyforum kurallarini okumani tavsiye ederim
Boş vaatlere devam ediyor önce eski konularında göreceğim dediği insanları unuttu şimdi hikaye yazıyor dost kendince 😊Aga sen burayı youtube tiktok filanlamı karistiriyon 200 begeni gelirse cekilis yaparım neyforum kurallarini okumani tavsiye ederim
HAjsjajjajsjwjjjshjaNeyse beyler yarın takipde kalın öğlen açtığım konuya saat 6 ya kadar 200 beğeni gelirse 500 TL çekiliş şartsız şurtsuz sağlıcakla
Daha ne görebilirim derken daha fazlasını görüyorummNeyse beyler yarın takipde kalın öğlen açtığım konuya saat 6 ya kadar 200 beğeni gelirse 500 TL çekiliş şartsız şurtsuz sağlıcakla
Forum kurallarini ogrenmelisin.ve bu kdr kazaniyorken 3 5 kisiye sans parasi atmanin seni bitirmeyeceginide bilmen gerek.cok cimri bi adamsinBeğeniye boş verin o zaman arkadaşlar kural var ise sıkıntıya girmeyeyim
Kural şöyle var gelirse cekilis yada dagitim diye acarsin beğenilerden adminler cekilis yapar 200 begenide cekilis felan degil yaniBeğeniye boş verin o zaman arkadaşlar kural var ise sıkıntıya girmeyeyim
Ben like adam hepsini beğendim bol kazanç diliyorumGöndermek zorunda değilim takip etmek zorundada değilsin engelleme varsa bas engeli gitsin kardeşim
Dostum git eşin dostunla ye sanal alemdeki adama hayır yapılmazBeğeniye boş verin o zaman arkadaşlar kural var ise sıkıntıya girmeyeyim