- 262
- 114
- 43
Yok ama bu dönemde böyle bir ihtiyaç hasıl oldu. Yoksa sık kumar oynamamHayatını kumar üstüne kurma dostum .gelmesi güzel olmuş sevindim
Yok ama bu dönemde böyle bir ihtiyaç hasıl oldu. Yoksa sık kumar oynamamHayatını kumar üstüne kurma dostum .gelmesi güzel olmuş sevindim
Almanya şansa alt oldu onu soylim son1 dk sayı çık.adi faul yapmadı 10 sayı bile cikardjYok ama bu dönemde böyle bir ihtiyaç hasıl oldu. Yoksa sık kumar oynamam
Çok sayı buldular dost neyse üzülmeyelimOynadiysan tutarsa güle güle harca
Sanada tebrikler dostLetonyanin son 2 dakikadaki 3lukleri girmese 150 zor olurdu maç.
profil fotoma dikkat ederseniz ve bu kişi türkiye'de oynarken benim bir üniversite öğrencisi olduğumu düşünürseniz, akıl alacak yaşı geçtiğimi anlayabilirsiniz.Sanada tebrikler dost
Aman diyeyim hayatını kumar üstüne bahlama
Ne haddimize akıl vermek dost nacizane fikrimizi belirdikprofil fotoma dikkat ederseniz ve bu kişi türkiye'de oynarken benim bir üniversite öğrencisi olduğumu düşünürseniz, akıl alacak yaşı geçtiğimi anlayabilirsiniz.
öyle gibi geldi ama kibarlığından anladığım kadarıyla öyle değilmiş, saygılar.Ne haddimize akıl vermek dost nacizane fikrimizi belirdik
Şansın güzel olsun dost tskrlröyle gibi geldi ama kibarlığından anladığım kadarıyla öyle değilmiş, saygılar.
ayrıca evet, kimse hayatını kumara bağlamamalı. benimki sadece latifeydi. böyle ayda yılda bir inandığımız maçlara yüksek vurup heyecanla bekliyoz işte.
2 alırsak 5 veriyoruz bu işler böyleŞansın güzel olsun dost tskrlr
Hep aynı dost olacak maçlar gelmiyor büyük sikeler donuyor ama ulusal maçlarda sıkıntı yok2 alırsak 5 veriyoruz bu işler böyle![]()