- 18,641
- 12,915
- 113
Kutsal cumartesiye hazırlık kanka aynen öyle şansın daim olsun gardaşım benim yarına da güzel bir kafa izni yakışır@Mayko78 bu kupon gelse 415 çevrim kaliyo onuda yapıp cekecem yarın bı masa kurim 😂
Kutsal cumartesiye hazırlık kanka aynen öyle şansın daim olsun gardaşım benim yarına da güzel bir kafa izni yakışır@Mayko78 bu kupon gelse 415 çevrim kaliyo onuda yapıp cekecem yarın bı masa kurim 😂
Agacim çayı gene çok kaçırdın sen herhalde puhahah🤣🤣HArbi öyleymiş..başka onurmus.
Ekli dosyayı görüntüle 617397
La çaykur mu iciyon 😂😂😂Agacim çayı gene çok kaçırdın sen herhalde puhahah🤣🤣
Kanka kırmızı paket hemde tiryaki🤣🤣La çaykur mu iciyon 😂😂😂
Şekeri eksikLa çaykur mu iciyon 😂😂😂
Hollanda dan getirtelim Mercedes amblemli😂😂😂🤣Şekeri eksik)
Beni oraya götür basarabiliyorsanHollanda dan getirtelim Mercedes amblemli😂😂😂🤣
7bin dolar varsa gidebilirsinBeni oraya götür basarabiliyorsan
O kolay,,bin dolar verirsen bı kombine kupona bakar..dD7bin dolar varsa gidebilirsin
Ahahaha keşke söylediğin kadsr kolay olsaydı 🤣😁O kolay,,bin dolar verirsen bı kombine kupona bakar..dD
Hhele şu kuponun bı gelsin onur...başlangıç olurAhahaha keşke söylediğin kadsr kolay olsaydı 🤣😁
Bu hafta çok şanssız geçti ya ağa valla sorma bu 100 yatir 500 başla bilmem ne bonusu çıktı tüm oyunlar almaya başladı vermiyoHhele şu kuponun bı gelsin onur...başlangıç olur
Takip ediyorlar aga bende o tuzsga düştüm oyuncusu yüksek olan site de oynamak lazım derken dur bı Mars'a atimNe oynasak oyle..şuna bak kafa yedirtmeliik..
Para bitti..kacmilyar kat çıktı ..
Ekli dosyayı görüntüle 617404Ekli dosyayı görüntüle 617405