Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling osmanarslan72 1k Başlangıç / Hedef 20k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,307
11,800
113
Dostum orlando maçı için daha bu konu ilk açıldığında maç sonu alt dedim neye göre mantıklı geldi bu maç sana tam olarak anlamadım ama umarım gelir. ilk 2 maç üst oynandı geldi ve bu NBA maçı diye oynadın diye düşünüyorum. Diğer söylenenleri bilmediğin ya da majör ligler olmadığı için ön yargı ile tercih etmedin bence. İnşallah gelir ama gelse de bu maça ne çeyrek ne maç sonu hiçbir şeye üst oynanmaz eğer konu herhangi bir analiz ise.

osmanarslan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,144
7,822
113
Dostum orlando maçı için daha bu konu ilk açıldığında maç sonu alt dedim neye göre mantıklı geldi bu maç sana tam olarak anlamadım ama umarım gelir. ilk 2 maç üst oynandı geldi ve bu NBA maçı diye oynadın diye düşünüyorum. Diğer söylenenleri bilmediğin ya da majör ligler olmadığı için ön yargı ile tercih etmedin bence. İnşallah gelir ama gelse de bu maça ne çeyrek ne maç sonu hiçbir şeye üst oynanmaz eğer konu herhangi bir analiz ise.
Knk ozaman alt de bana çeyrek alt oyniyayim gelirse bakacaz knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...